› Forumuri › Crypto, Trading & Investiții › Cursuri Amazon KDP Romania pareri – Publish pe Amazon
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:15 am
Am vazut Cursuri Amazon KDP Romania promovat peste tot. Dar chiar merita? Sunt sceptic fata de cursurile de trading in general, dar daca cineva a avut rezultate pozitive, as vrea sa aud. Multumesc!https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 11:08 am
Cea mai buna investitie in cariera mea. Dupa curs am gasit job care mi-a schimbat viata complet.- martie 30, 2026 la 1:12 pm
Am inceput cursul de Amazon KDP si rezultatele au venit mai repede decat ma asteptam. Am publicat prima carte in 2 saptamani.- aprilie 6, 2026 la 11:10 am
Scump? Da. Worth it? 1000 la suta. Skill-uri practice te ajuta sa castigi mult mai mult pe viitor.- aprilie 6, 2026 la 1:12 pm
Amazon KDP e cel mai bun mod de a face venituri pasive online. Cursul asta te invata tot ce trebuie sa stii pas cu pas.- aprilie 13, 2026 la 11:09 am
Am luat cursul cand aveam job care nu-mi plăcea. Acum lucrez cu skill-uri noi si sunt fericit.- aprilie 13, 2026 la 1:12 pm
Am comparat mai multe cursuri de publicare pe Amazon si asta e clar cel mai complet. Mentorship-ul face diferenta enorma.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)