Catalin Oanca cursuri crypto pareri – Investitii inteligente?

Forumuri Crypto, Trading & Investiții Catalin Oanca cursuri crypto pareri – Investitii inteligente?

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Salut! Ma gandesc sa incep sa invat trading/crypto si am gasit Catalin Oanca cursuri crypto. A participat cineva? Sunt cursurile serioase sau doar marketing agresiv? Ma intereseaza rezultate reale, nu promisiuni.
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 8 răspunsuri - 1 la 8 (din 8 în total)
  • Replies
    Cosmin Beliu
    Participant
    Am terminat cursul acum 6 luni si pot zice ca sunt foarte multumit cu continutul. Materialele sunt bine structurate si explicate foarte clar, fiecare modul are sens si progresie logica. Instructorii raspund la intrebari si te motiveaza sa continui. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    howard2472
    Participant
    Test batch with fetch API method 1
    Karol Kelemen
    Participant
    Materialele sunt bine structurate si explicate foarte clar, fiecare modul are sens si progresie logica. Instructorii raspund la intrebari si te motiveaza sa continui. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    nvbjann0185690
    Participant
    Cineva mai trebuie sa imi explice daca chiar merita banii? Sunt inca nehotarat daca sa investesc suma asta. Pot primi mai multe detalii? Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    Florin Constantin
    Participant
    Test batch with fetch API method 2
    nestormounts78
    Participant
    Cineva mai trebuie sa imi explice daca chiar merita banii? Sunt inca nehotarat daca sa investesc suma asta. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    lonnacaban
    Participant
    Stiu 3 persoane care au facut asta si una care a facut alternativa. Reputatia asta e mult mai buna pe piata. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    antonmonsen983
    Participant
    Stiu 3 persoane care au facut asta si una care a facut alternativa. Reputatia asta e mult mai buna pe piata. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
Vizualizare 8 răspunsuri - 1 la 8 (din 8 în total)
Răspunde la: Catalin Oanca cursuri crypto pareri – Investitii inteligente?
Informația ta: