› Forumuri › Crypto, Trading & Investiții › Catalin Oanca cursuri crypto pareri – Investitii inteligente?
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:10 am
Salut! Ma gandesc sa incep sa invat trading/crypto si am gasit Catalin Oanca cursuri crypto. A participat cineva? Sunt cursurile serioase sau doar marketing agresiv? Ma intereseaza rezultate reale, nu promisiuni.https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 8 răspunsuri - 1 la 8 (din 8 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:33 am
Am terminat cursul acum 6 luni si pot zice ca sunt foarte multumit cu continutul. Materialele sunt bine structurate si explicate foarte clar, fiecare modul are sens si progresie logica. Instructorii raspund la intrebari si te motiveaza sa continui. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- martie 30, 2026 la 10:44 am
Test batch with fetch API method 1- martie 30, 2026 la 10:48 am
Materialele sunt bine structurate si explicate foarte clar, fiecare modul are sens si progresie logica. Instructorii raspund la intrebari si te motiveaza sa continui. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- aprilie 6, 2026 la 10:34 am
Cineva mai trebuie sa imi explice daca chiar merita banii? Sunt inca nehotarat daca sa investesc suma asta. Pot primi mai multe detalii? Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- aprilie 6, 2026 la 10:43 am
Test batch with fetch API method 2- aprilie 6, 2026 la 10:47 am
Cineva mai trebuie sa imi explice daca chiar merita banii? Sunt inca nehotarat daca sa investesc suma asta. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- aprilie 13, 2026 la 10:33 am
Stiu 3 persoane care au facut asta si una care a facut alternativa. Reputatia asta e mult mai buna pe piata. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- aprilie 13, 2026 la 10:49 am
Stiu 3 persoane care au facut asta si una care a facut alternativa. Reputatia asta e mult mai buna pe piata. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
Vizualizare 8 răspunsuri - 1 la 8 (din 8 în total)