› Forumuri › Marketing Digital & Social Media › Social media marketing cursuri Romania – care e cel mai complet?
- Acest subiect are 5 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 6 ore, 46 de minute de Ionuț Vasilescu.
- martie 22, 2026 la 8:52 pm
Caut un curs complet de social media marketing. Am nevoie sa invat Instagram, TikTok, LinkedIn si Facebook. Ce recomandati din piata romaneasca?
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 8:59 am
Am terminat un curs social media complex care acoperea Facebook, Instagram, LinkedIn si TikTok. Cel mai util a fost modulul de content calendar si planificare strategica pe 3 luni.- aprilie 6, 2026 la 8:59 am
Care social media marketing Romania include si componenta de ads platite pe langa organic? Am gasit multe cursuri doar de content organic care ignora complet paid social. Am nevoie de ambele.- aprilie 7, 2026 la 9:46 pm
Exista vreo comunitate sau grup unde cursantii se ajuta intre ei dupa ce termina? Asta ar fi un mare plus.- aprilie 13, 2026 la 8:57 am
curs SMM pareri: un curs bun de social media trebuie actualizat trimestrial. Algoritmii se schimba constant. Inainte sa cumperi, verifica data ultimei actualizari a materialului.- aprilie 16, 2026 la 9:46 pm
Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)