› Forumuri › Platforme Educaționale Online › Teachable vs Thinkific pareri Romania – Platforma cursuri proprii
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:16 am
Foloseste cineva Teachable vs Thinkific? Ma intereseaza calitatea cursurilor, raportul calitate-pret si daca certificarile sunt recunoscute la angajatori din Romania. Ce experienta aveti?https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 8 răspunsuri - 1 la 8 (din 8 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 1:14 pm
Am facut cursul si sunt multumit cu ce am invatat. Materialele sunt bine organizate si instructorii raspund la intrebari. Recomand din experienta personala.- aprilie 6, 2026 la 1:14 pm
Nu stiu daca merita pretul complet. Am gasit resurse gratuite pe YouTube similare. Dar structura si comunitatea fac diferenta.- aprilie 13, 2026 la 1:15 pm
Am comparat cu alte cursuri similare si asta mi s-a parut cel mai bine structurat. Pretul e rezonabil pentru ce primesti.- aprilie 20, 2026 la 1:15 pm
Atentie la promisiunile exagerate! Cursul in sine e ok dar nu astepta rezultate magice fara munca serioasa.- aprilie 27, 2026 la 1:14 pm
E o optiune solida daca esti la inceput. Pentru avansati poate fi prea basic pe unele module dar fundamentele sunt ok.- aprilie 27, 2026 la 1:14 pm
E o optiune solida daca esti la inceput. Pentru avansati poate fi prea basic pe unele module dar fundamentele sunt ok.- mai 4, 2026 la 1:14 pm
Sfatul meu: fa proiecte practice in paralel cu cursul. Teoria singura nu ajuta, trebuie sa aplici ce inveti.- mai 11, 2026 la 1:14 pm
Ma intereseaza sa ma inscriu dar am cateva intrebari: se poate in rate? Cat dureaza? Exista suport dupa terminare?
Vizualizare 8 răspunsuri - 1 la 8 (din 8 în total)