IT Factory pareri cursuri testare software – experienta

Forumuri IT, Programare & Tech IT Factory pareri cursuri testare software – experienta

Participant
    A urmat cineva cursurile de testare software de la IT Factory? Cum e calitatea? Te ajuta sa te angajezi ca QA tester? Ce ati invatat concret?
Vizualizare 8 răspunsuri - 1 la 8 (din 8 în total)
  • Replies
    Casper Ciupitu
    Participant
    Exista vreo comunitate sau grup unde cursantii se ajuta intre ei dupa ce termina? Asta ar fi un mare plus.
    eddyscaddan
    Participant
    Am absolvit IT Factory pareri si dupa 2 luni lucram ca QA tester junior. Cursul a fost practic si concentrat pe ce cer angajatorii: ISTQB, Selenium, Jira. Recomand pt oricine vrea o intrare rapida in IT.
    guillermonoel55
    Participant
    Cum e piata pt testeri in Romania? testare software curs promite angajare rapida dar vreau sa stiu de la oameni care lucreaza efectiv. Se mai angajeaza manual testeri sau totul e automatizare?
    Nicolae Pîrvu
    Participant
    Cum e piata pt testeri in Romania? testare software curs promite angajare rapida dar vreau sa stiu de la oameni care lucreaza efectiv. Se mai angajeaza manual testeri sau totul e automatizare?
    Răzvan Stancu
    Participant
    Un sfat: luati-va timp sa faceti exercitiile practice dupa fiecare modul. Multi trec repede prin continut si zic ca nu au invatat nimic.
    sungerb71717385
    Participant
    QA tester Romania: testarea manuala e un punct de intrare bun dar invata si automatizare cat mai repede. Piata se muta spre automation testing si salariile sunt semnificativ mai mari acolo.
    sungerb71717385
    Participant
    QA tester Romania: testarea manuala e un punct de intrare bun dar invata si automatizare cat mai repede. Piata se muta spre automation testing si salariile sunt semnificativ mai mari acolo.
    Cristina Marian
    Participant
    Inainte de acest curs am incercat varianta gratuita de pe YouTube. Continutul gratuit e bun dar cursul platit e mult mai structurat.
Vizualizare 8 răspunsuri - 1 la 8 (din 8 în total)
Răspunde la: IT Factory pareri cursuri testare software – experienta
Informația ta: