› Forumuri › Crypto, Trading & Investiții › Cursuri dropshipping Romania pareri – Merita sau teapa?
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:15 am
Salut! Ma gandesc sa incep sa invat trading/crypto si am gasit Cursuri dropshipping Romania. A participat cineva? Sunt cursurile serioase sau doar marketing agresiv? Ma intereseaza rezultate reale, nu promisiuni.https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 11:07 am
Am terminat cursul acum 6 luni si pot zice ca sunt foarte multumit cu continutul. Materialele sunt bine. Explicatii clare, fiecare modul are sens si progresie logica. Instructorii raspund.- martie 30, 2026 la 1:12 pm
Am facut cursul si sunt multumit cu ce am invatat. Materialele sunt bine organizate si instructorii raspund la intrebari. Recomand pentru oricine e serios sa invete dropshipping.- aprilie 6, 2026 la 11:07 am
Cineva mai trebuie sa imi explice daca merita banii? Sunt inca nehotarat daca investitia va fi utila. Am test.- aprilie 6, 2026 la 1:12 pm
Sincer nu stiu daca merita pretul. Am gasit resurse gratuite pe YouTube care acopera aceleasi concepte. Dar daca vrei structura si comunitate, atunci da.- aprilie 13, 2026 la 11:07 am
Stiu 3 persoane care au luat asta si una care a luat alternativa. Reputatia asta e mult mai buna.- aprilie 13, 2026 la 1:12 pm
Am comparat cu alte cursuri similare si asta mi s-a parut cel mai bine structurat. Pretul e rezonabil pentru ce primesti, mai ales mentorship-ul.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)