› Forumuri › IT, Programare & Tech › Cursuri Cybersecurity Romania pareri 2025
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:09 am
Ma intereseaza Cursuri Cybersecurity Romania – a participat cineva recent? Vreau sa aflu despre calitatea cursurilor, suportul oferit si daca merita pretul. Orice experienta personala e binevenita!https://pareri-cursuri.ro/
- Replies
-
- mai 18, 2026 la 10:31 am
Dupa 8 luni de lucru, pot zice ca am folosit 70% din ce am invatat. Restul a devenit outdated cu rapid-a piata se misca. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- mai 25, 2026 la 10:30 am
Sunt cursuri mai scumpe pe piata dar oferind mai mult continut. Asta trebuie sa decizi personal. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- mai 25, 2026 la 10:31 am
Sunt cursuri mai scumpe pe piata dar oferind mai mult continut. Asta trebuie sa decizi personal. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- iunie 1, 2026 la 10:30 am
Final: cursul merita daca esti absolut serios. Altfel e bani aruncati pe geam. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- iunie 1, 2026 la 10:31 am
Final: cursul merita daca esti absolut serios. Altfel e bani aruncati pe geam. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.