Cursuri DevOps Romania 2026 – certificari si salarii

Forumuri IT, Programare & Tech Cursuri DevOps Romania 2026 – certificari si salarii

Participant
    Sunt interesat de o cariera in DevOps. Ce cursuri si certificari recomandati? Cum e piata din Romania? Ce salarii sunt pentru DevOps engineers?
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)
  • Replies
    Gabriel Ionescu
    Participant
    Intrebare pentru cei care au terminat: ati reusit sa va monetizati cunostintele? In cat timp? Sunt curios de ROI-ul real.
    Am terminat un curs de Cursuri DevOps si experienta a fost solida. curs DevOps Romania sunt in general bune de la absolventii care chiar au pus in practica ce au invatat. Componenta practica face diferenta.
    Ioan Popa
    Participant
    Am testat si alternativa de pe Udemy la un pret mult mai mic. Pentru continut in romana si suport local, cursul romanesc merita pretul extra.
    jordanhopley9
    Participant
    Ce DevOps certificare recomandati pt cineva care vrea sa faca tranzitia spre Cursuri DevOps? Am background non-tehnic si nu stiu daca e fezabil fara facultate de profil.
    Bogdan Popovici
    Participant
    Tocmai am descoperit acest thread. Am o perspectiva diferita – am lucrat in domeniu 5 ani si informatiile din curs sunt corecte dar incomplete.
    Harald Haines
    Participant
    DevOps salariu Romania: se poate face tranzitia dar necesita timp si dedicare. Un curs bun te duce la nivel junior in 4-6 luni daca investesti 3-4 ore pe zi in invatat si practica pe proiecte proprii.
    teshathibodeaux
    Participant
    Am urmat un DevOps engineer curs care era ok pt teorie dar slab pe practica. In IT contează ce poți face, nu ce stii teoretic. Cauta cursuri cu minimum 60% componenta hands-on.
    susannah8278
    Participant
    Recomand cursul de Cursuri DevOps pe care l-am facut! curs DevOps Romania confirma calitatea si rata de angajare a absolventilor. Am primit oferta de job la 2 luni dupa absolvire.
    helenemccaskill
    Participant
    La 32 de ani am facut switch-ul catre Cursuri DevOps si nu regret. DevOps certificare m-au convins sa incerc si acum am un job care imi place cu un salariu peste media pe economie.
    fredricbaragwana
    Participant
    Am comparat DevOps salariu Romania din Romania cu cursuri pe Udemy si Coursera. Locale: networking mai bun si ajutor la angajare. Internationale: continut mai diversificat si preturi mai mici.
    josephrock7404
    Participant
    Ca senior developer: DevOps engineer curs te duc pana la nivel junior. De acolo incolo, experienta pe proiecte reale e cea care conteaza. Nu te astepta ca un curs sa te faca expert – e doar inceputul.
    delilahackett
    Participant
    Am investit 4000 lei in curs de Cursuri DevOps si in 6 luni salariul meu e cu 3000 lei mai mare decat inainte. curs DevOps Romania confirma ca investitia merita daca esti serios cu invatatul.
    Kris Kovacs
    Participant
    La 8 luni dupa terminarea cursului: DevOps certificare pe care le dau acum sunt si mai pozitive. Am avansat rapid la job si tot ce am invatat la curs a fost o fundatie solida pe care construiesc zilnic.
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)
Răspunde la: Cursuri DevOps Romania 2026 – certificari si salarii
Informația ta: