GoIT Romania pareri cursuri programare

Forumuri IT, Programare & Tech GoIT Romania pareri cursuri programare

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Ma intereseaza GoIT Romania – a participat cineva recent? Vreau sa aflu despre calitatea cursurilor, suportul oferit si daca merita pretul. Orice experienta personala e binevenita!
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    Loredana Ciocardel
    Participant
    Am primit certificat recunoscut si asta mi-a ajutat sa iau jobul pe care il vreau. Plus ca skil-urile sunt chiar valoroase. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    lettiehedditch
    Participant
    Intreb ca sunt interesat dar vreau certitudini. Cum functioneaza refund daca nu-i multumit? Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
    shellioles87006
    Participant
    Am incercat mai intai cursul X de pe alta platforma si nu mi-a placut. Acesta de aici e mult mai bun si mai la zi cu trendurile. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    Certificatul nu conteaza nimic pe piata dupa ce am auzit povesti. Jobul depinde doar de skill-uri reale, nu de hartie. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    jefferyomalley4
    Participant
    Depinde ce doresti sa obtii. Pentru certificare e bun, pentru skill-uri practice e ok dar nu exceptional pe piata. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
    athenamartel258
    Participant
    Recomand serios: ia note detaliate de fiecare concept important. Later o sa ai material de referinta perfect. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
    peteseal92
    Participant
    Are cineva contact direct cu instructorii pentru intrebari urgente sau e doar forum? Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
    akilahtowner346
    Participant
    E greu sa-o spun dar dupa ceva vreme am uitat cea mai mare parte. Dar conceptele fundamentale au ramas. Asta conteaza. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    starholloway9
    Participant
    Pretul mi se pare rezonabil la 500 lei. Pentru ceea ce se ofera e mai ieftin decat cursuri similare din categorie. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
    dorafurr347553
    Participant
    Sfatul meu sincere: incepe cu versiunea free sau discounted daca gasesti. Apoi decideaza pe baza experientei reale. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: GoIT Romania pareri cursuri programare
Informația ta: