› Forumuri › IT, Programare & Tech › GoIT Romania pareri cursuri programare
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:08 am
Ma intereseaza GoIT Romania – a participat cineva recent? Vreau sa aflu despre calitatea cursurilor, suportul oferit si daca merita pretul. Orice experienta personala e binevenita!https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:28 am
Am primit certificat recunoscut si asta mi-a ajutat sa iau jobul pe care il vreau. Plus ca skil-urile sunt chiar valoroase. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- aprilie 6, 2026 la 10:29 am
Intreb ca sunt interesat dar vreau certitudini. Cum functioneaza refund daca nu-i multumit? Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- aprilie 13, 2026 la 10:29 am
Am incercat mai intai cursul X de pe alta platforma si nu mi-a placut. Acesta de aici e mult mai bun si mai la zi cu trendurile. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- aprilie 20, 2026 la 10:30 am
Certificatul nu conteaza nimic pe piata dupa ce am auzit povesti. Jobul depinde doar de skill-uri reale, nu de hartie. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- aprilie 27, 2026 la 10:28 am
Depinde ce doresti sa obtii. Pentru certificare e bun, pentru skill-uri practice e ok dar nu exceptional pe piata. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- mai 4, 2026 la 10:28 am
Recomand serios: ia note detaliate de fiecare concept important. Later o sa ai material de referinta perfect. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- mai 11, 2026 la 10:29 am
Are cineva contact direct cu instructorii pentru intrebari urgente sau e doar forum? Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- mai 18, 2026 la 10:29 am
E greu sa-o spun dar dupa ceva vreme am uitat cea mai mare parte. Dar conceptele fundamentale au ramas. Asta conteaza. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- mai 25, 2026 la 10:28 am
Pretul mi se pare rezonabil la 500 lei. Pentru ceea ce se ofera e mai ieftin decat cursuri similare din categorie. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- iunie 1, 2026 la 10:28 am
Sfatul meu sincere: incepe cu versiunea free sau discounted daca gasesti. Apoi decideaza pe baza experientei reale. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)