› Forumuri › Dezvoltare Personală & Coaching › NLP cursuri Romania pareri – functioneaza tehnicile?
- Acest subiect are 5 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 2 zile, 12 ore de Dustin Danciu.
- martie 22, 2026 la 8:52 pm
Sunt interesat de cursurile de NLP (Neuro Linguistic Programming) din Romania. Are cineva experienta cu ele? Functioneaza cu adevarat tehnicile? Ce trainer de NLP recomandati?
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 8:54 am
Am terminat NLP Romania pareri Practitioner acum 3 luni. Tehnicile de ancorare si reframing le folosesc zilnic la birou, mai ales in negocieri cu clientii. A meritat fiecare leu investit din punctul meu de vedere.- aprilie 5, 2026 la 9:48 pm
Un sfat: luati-va timp sa faceti exercitiile practice dupa fiecare modul. Multi trec repede prin continut si zic ca nu au invatat nimic.- aprilie 6, 2026 la 8:55 am
Sunt curios daca cineva a facut curs NLP practitioner complet in Romania. Cat dureaza, cat costa si mai ales – se poate practica legal dupa ca terapeut? Sau e doar pentru uz personal?- aprilie 13, 2026 la 8:54 am
Adevarul despre tehnici NLP e undeva la mijloc: nu e stiinta pura dar nici pseudostiinta totala. Ca set de instrumente de comunicare si auto-reglare emotionala functioneaza. Nu te astepta la vindecari miraculoase si vei fi ok.- aprilie 14, 2026 la 9:46 pm
Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)