NLP cursuri Romania pareri – functioneaza tehnicile?

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching NLP cursuri Romania pareri – functioneaza tehnicile?

Participant
    Sunt interesat de cursurile de NLP (Neuro Linguistic Programming) din Romania. Are cineva experienta cu ele? Functioneaza cu adevarat tehnicile? Ce trainer de NLP recomandati?
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Replies
    ecsshela3143354
    Participant
    Am terminat NLP Romania pareri Practitioner acum 3 luni. Tehnicile de ancorare si reframing le folosesc zilnic la birou, mai ales in negocieri cu clientii. A meritat fiecare leu investit din punctul meu de vedere.
    Cătălin Burcea
    Participant
    Un sfat: luati-va timp sa faceti exercitiile practice dupa fiecare modul. Multi trec repede prin continut si zic ca nu au invatat nimic.
    dorafurr347553
    Participant
    Sunt curios daca cineva a facut curs NLP practitioner complet in Romania. Cat dureaza, cat costa si mai ales – se poate practica legal dupa ca terapeut? Sau e doar pentru uz personal?
    Irina Moldovan
    Participant
    Adevarul despre tehnici NLP e undeva la mijloc: nu e stiinta pura dar nici pseudostiinta totala. Ca set de instrumente de comunicare si auto-reglare emotionala functioneaza. Nu te astepta la vindecari miraculoase si vei fi ok.
    Dustin Danciu
    Participant
    Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
Răspunde la: NLP cursuri Romania pareri – functioneaza tehnicile?
Informația ta: