› Forumuri › IT, Programare & Tech › SDA Academy pareri cursuri – experienta absolventi
- Acest subiect are 13 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 5 ore, 56 de minute de Cosmin Beliu.
- martie 22, 2026 la 8:52 pm
Ce pareri aveti despre Software Development Academy (SDA)? Merita cursurile lor? Cum e suportul si materialele? S-a angajat cineva dupa?
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 9:06 am
Am absolvit SDA Academy pareri programul de Java si dupa 3 saptamani aveam job. Cursul a fost intensiv, 5 luni full-time, dar calitatea instructorilor a fost excelenta. Fiecare modul avea proiect practic evaluat.- aprilie 2, 2026 la 9:47 pm
Daca sunteti studenti sau la inceput de cariera, intrebati de reduceri. Eu am primit 30% discount. Nu strica sa incercati!- aprilie 6, 2026 la 9:04 am
Cum e piata de munca dupa SDA Academy Romania? Se angajeaza usor absolventii? Am auzit pareri mixte – unii zic ca au gasit job rapid, altii ca au cautat luni de zile.- aprilie 13, 2026 la 9:05 am
curs SDA: SDA e o optiune solida pt reconversie in IT. Calitatea depinde mult de grupa si de instructor. Am avut noroc cu un instructor exceptional care era senior developer activ.- aprilie 18, 2026 la 9:45 pm
Am citit toate comentariile si vreau sa adaug: depinde foarte mult si de nivelul tau de experienta cand incepi cursul.- aprilie 20, 2026 la 9:04 am
Am facut SDA experienta absolventi pe Java si a fost cam 60% bun 40% putea fi mai bun. Teoria excelenta, proiectele practice ok dar nu suficient de complexe pt ce cer angajatorii la interviuri.- aprilie 27, 2026 la 9:04 am
Recomand SDA Academy pareri cu incredere! Am trecut de la vanzari la IT la 30 de ani si nu regret. Cursul m-a pregatit tehnic si m-a invatat si cum sa trec de interviuri tehnice.- mai 4, 2026 la 9:07 am
Am fost sceptic ca SDA Academy Romania de doar 5 luni poate sa ma pregateasca pt o cariera in IT. Dar combinatia de teorie, practica si proiect final m-a dat incredere sa aplic si sa reusesc la interviuri.- mai 4, 2026 la 9:07 am
Am fost sceptic ca SDA Academy Romania de doar 5 luni poate sa ma pregateasca pt o cariera in IT. Dar combinatia de teorie, practica si proiect final m-a dat incredere sa aplic si sa reusesc la interviuri.- mai 11, 2026 la 9:05 am
Comparat cu Codecool, curs SDA e mai scurt si mai accesibil ca pret. Dar Codecool ofera mai multa practica si proiecte de echipa. Pt buget limitat si timp scurt, SDA e alegerea mai buna.- mai 18, 2026 la 9:07 am
Ca instructor IT care a evaluat absolventi SDA experienta absolventi: nivelul e decent pt juniori. Nu te astepta la competente de mid-level dupa 5 luni. Dar fundamentele sunt acolo si poti creste rapid la job.- mai 25, 2026 la 9:04 am
Am platit 4200 lei pe SDA Academy pareri si in prima luna de angajare cu 5500 lei salariu investitia era deja recuperata. Cel mai bun raport calitate pret din bootcamp-urile testate.- iunie 1, 2026 la 9:04 am
La 8 luni dupa SDA Academy Romania: am avansat deja la nivel mid-level in firma, lucrez cu Spring Boot si microservicii. Cursul a pus baza, dar invatarea continua la job a fost esentiala.
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)