Certificare coaching ICF Romania – unde si cum?

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Certificare coaching ICF Romania – unde si cum?

Participant
    Vreau sa devin coach certificat ICF. Care sunt cele mai bune scoli de coaching din Romania acreditate ICF? Cat dureaza si cat costa procesul complet?
Vizualizare 14 răspunsuri - 1 la 14 (din 14 în total)
  • Replies
    Raluca Ciurea
    Participant
    A trecut o luna de cand am postat aici. Am luat cursul pana la urma si sunt multumit. Nu e perfect dar a fost exact ce aveam nevoie.
    ghckirby821
    Participant
    Am terminat programul de certificare coaching ICF acreditat ACSTH in Romania. A durat 6 luni si a costat 6500 lei. Procesul e serios: ore de practica supervizata, examene si portofoliu. Dar diploma e recunoscuta international.
    andreeisen91106
    Participant
    Intrebare: care sunt pasii exacti pt coach ICF Romania? Am vazut programe de la 3000 la 15000 lei si nu inteleg ce nivele exista. ACC, PCC, MCC – care e ordinea si ce presupune fiecare?
    Bogdan Popovici
    Participant
    Ma intorc sa dau un update: dupa 3 luni de la curs am reusit sa aplic cam 60% din ce am invatat. Rezultatele incep sa se vada.
    Sorin Tomescu
    Participant
    Inainte de acest curs am incercat varianta gratuita de pe YouTube. Continutul gratuit e bun dar cursul platit e mult mai structurat.
    miqueldowie885
    Participant
    program coaching acreditat: merita absolut daca vrei sa faci coaching profesional. Fara certificare ICF clientii corporate nu te iau in serios. Dar pregateste-te pt un proces de 1-2 ani pana la prima certificare.
    muhammadbunting
    Participant
    Am facut un ICF coaching pareri cu un provider local. Partea buna: mentor excelent, colegii de training au devenit retea profesionala. Partea rea: costurile ascunse pt supervizare dupa terminarea cursului.
    roxiel1558707
    Participant
    Recomand certificare coaching ICF din toata inima! A fost cea mai buna decizie de cariera pe care am luat-o. In 6 luni de la certificare aveam deja 8 clienti recurenti si venitul acoperea investitia.
    Francois Francu
    Participant
    Eram sceptic fata de coach ICF Romania – credeam ca e doar o hartie. Dar cand am inceput sa aplic pt pozitii de coaching corporate, fiecare companie mare cerea explicit certificare ICF. E mandatory daca vrei sa lucrezi cu companii.
    Francois Francu
    Participant
    Eram sceptic fata de coach ICF Romania – credeam ca e doar o hartie. Dar cand am inceput sa aplic pt pozitii de coaching corporate, fiecare companie mare cerea explicit certificare ICF. E mandatory daca vrei sa lucrezi cu companii.
    broderick89e
    Participant
    Am comparat program coaching acreditat cu alte certificari non-ICF. Diferenta: ICF e standardul de aur global, restul sunt locale. Daca ai ambitii internationale sau vrei clienti corporate, ICF e singura optiune serioasa.
    juniorcarder432
    Participant
    Sfat de la cineva cu PCC: nu va grabiti sa luati cea mai ieftina ICF coaching pareri. Calitatea mentorului si a orelor de practica conteaza enorm. Am vazut absolventi de programe ieftine care nu pot sustine o sesiune reala.
    beatris17r
    Participant
    Am investit 8500 lei in certificare coaching ICF premium si in primul an am facturat 45000 lei din coaching. ROI-ul e clar daca tratezi asta ca pe o afacere serioasa si nu ca pe un hobby.
    Andrei Matei
    Participant
    La 1 an dupa coach ICF Romania: am acumulat 200+ ore de coaching platit, am aplicat pt PCC si am o lista de asteptare de clienti. Certificarea a fost doar inceputul – munca reala vine dupa.
Vizualizare 14 răspunsuri - 1 la 14 (din 14 în total)
Răspunde la: Certificare coaching ICF Romania – unde si cum?
Informația ta: