› Forumuri › IT, Programare & Tech › Cursuri WordPress Romania pareri – Cum inveti web development
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:15 am
Am vazut multe reclame pentru Cursuri WordPress Romania si vreau sa stiu daca se ridica la asteptari. Cineva care a terminat cursul si a gasit job in IT? Cum e curricula comparativ cu alte bootcamp-uri din Romania?https://pareri-cursuri.ro/
- Replies
-
- mai 11, 2026 la 1:11 pm
Ma intereseaza sa ma inscriu dar am cateva intrebari: se poate in rate? Cat dureaza sa termini tot? Exista suport dupa ce termini cursul?- mai 18, 2026 la 11:07 am
Am vrut sa iau alt curs dar prietena mi-a recomandat asta. Best recommendation ever.- mai 18, 2026 la 1:11 pm
Dupa 8 luni de cand am terminat cursul, pot zice ca investitia s-a amortizat. Am aplicat ce am invatat si acum am venituri din asta.- mai 25, 2026 la 11:07 am
Recomandare: ia asta in loc de alternativa. Calitate garantata. Instructori buni.- mai 25, 2026 la 1:11 pm
Pretul e cam pe la media pietei. Am vazut si mai scumpe care ofera mai putin. Raportul calitate-pret e decent per total.- iunie 1, 2026 la 11:07 am
Final: investitia asta m-a schimbat calea cariei. Skill-uri noi mi-au deschis usi.