Daniela Irimia pareri cursuri coaching feminin

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Daniela Irimia pareri cursuri coaching feminin

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Am citit multe despre Daniela Irimia si sunt indecis. Pe de o parte pare profesionist, pe de alta parte am auzit si opinii mixte. Voi ce ziceti? A incercat cineva si poate sa dea detalii despre ce inveti efectiv acolo?
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 15 răspunsuri - 1 la 15 (din 19 în total)
  • Replies
    cassieqdv3
    Participant
    Cea mai buna investitie pentru growth in cariera. Dupa cursul asta am gasit job schimbat.
    Ștefan Marinescu
    Participant
    Sigur e expensive dar pe termen lung cel mai ieftin. Skill-uri practice ajuta sa castigi.
    graciesteven77
    Participant
    Sigur e expensive dar pe termen lung cel mai ieftin. Skill-uri practice ajuta sa castigi.
    jacquiehummel
    Participant
    Am luat cursul cand aveam job care nu-mi plăcea. Acum lucrez cu skill-uri noi mult.
    jacquiehummel
    Participant
    Am luat cursul cand aveam job care nu-mi plăcea. Acum lucrez cu skill-uri noi mult.
    kaitarleton349
    Participant
    Instructori care sunt genuine experts in domeniu. Nu-i curs de amatori citesc internet.
    kaitarleton349
    Participant
    Instructori care sunt genuine experts in domeniu. Nu-i curs de amatori citesc internet.
    ricardowhelan7
    Participant
    Dupa 3 luni de curs, am lansat propriul proiect. Azi castiga mai mult full-time. Best.
    ricardowhelan7
    Participant
    Dupa 3 luni de curs, am lansat propriul proiect. Azi castiga mai mult full-time. Best.
    Nicolae Toma
    Participant
    matthiassingh
    Participant
    Poti sa faci networking in curs? Da, instructori faciliteaza conexiuni. Am gasit mentori.
    matthiassingh
    Participant
    Poti sa faci networking in curs? Da, instructori faciliteaza conexiuni. Am gasit mentori.
    marissafoletta0
    Participant
    Sunt skeptic la cursuri online dar asta e diferit. Instructori se ingrijesc. Community ajuta.
    Xavier Xenophon
    Participant
    Mi-am petrecut bani pe cursuri mediocre inainte. Asta e pe alt nivel. Diferenta zi.
    Xavier Xenophon
    Participant
    Mi-am petrecut bani pe cursuri mediocre inainte. Asta e pe alt nivel. Diferenta zi.
Vizualizare 15 răspunsuri - 1 la 15 (din 19 în total)
Răspunde la: Daniela Irimia pareri cursuri coaching feminin
Informația ta: