edX pareri Romania – Cursuri universitare online gratuite

Forumuri Platforme Educaționale Online edX pareri Romania – Cursuri universitare online gratuite

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Am tot incercat diverse platforme de cursuri si acum am ajuns la edX. Cum vi se pare? Avantaje, dezavantaje, comparatii cu alte platforme – orice feedback e binevenit!
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 9 răspunsuri - 1 la 9 (din 9 în total)
  • Replies
    xhsflorencia
    Participant
    Cea mai buna decizie pe care am luat-o in cariera mea. Dupa curs, am gasit job cu salariu mai mare.
    jfilanora09
    Participant
    Sigur-i bun dar e si destul de scump. Pentru bugetele mic, ar trebui sa cauti alternativa. Daca poti investi, go for it.
    Bogdan Popovici
    Participant
    Dupa ce am terminat, am ridicat pretul per ora de freelance cu 50 procente. Skill-uri noi ma fac mai valuable.
    lwcblanche
    Participant
    Sunt in industrieul asta de 10 ani si cursul asta m-a renovat. Keep up with tendinte e important.
    mollychow2444
    Participant
    Instructori care chiar isi pasa de elevi. Asta e diferentiator mare. Altele au instructori care nu raspund.
    antonettanorrie
    Participant
    Community e genial! Am gasit prieteni si eventually si client din comunitate. Network-ul vaut mai mult.
    fermin5234
    Participant
    Materialele raman actualizate? Da, instructorii update-eaza cand se schimba lucruri. Nu-ti ingriji.
    danniellewgp
    Participant
    Am stat nehotarat 2 saptamani daca sa iau cursul. Best decizie ever. Regret ca nu l-am luat mai devreme.
    susannah8278
    Participant
    Ai support dupa ce se termina cursul? Limited support dupa. Dar community e destul de activa. Gasesti ajutor.
Vizualizare 9 răspunsuri - 1 la 9 (din 9 în total)
Răspunde la: edX pareri Romania – Cursuri universitare online gratuite
Informația ta: