› Forumuri › IT, Programare & Tech › IT Factory pareri cursuri testare software – experienta
- Acest subiect are 21 de răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 3 ore, 38 de minute de Artemius Aretei.
- martie 22, 2026 la 8:52 pm
A urmat cineva cursurile de testare software de la IT Factory? Cum e calitatea? Te ajuta sa te angajezi ca QA tester? Ce ati invatat concret?
- Replies
-
- mai 11, 2026 la 9:05 am
IT Factory vs alte scoli de testare din Romania: QA tester Romania e cel mai cunoscut si are cele mai multe parteneriate cu firme IT. Dar si pretul e pe masura. Alternative mai ieftine exista dar fara garantia de angajare.- mai 11, 2026 la 9:05 am
IT Factory vs alte scoli de testare din Romania: QA tester Romania e cel mai cunoscut si are cele mai multe parteneriate cu firme IT. Dar si pretul e pe masura. Alternative mai ieftine exista dar fara garantia de angajare.- mai 18, 2026 la 9:07 am
Ca QA lead cu 8 ani experienta: absolventii IT Factory experienta au fundamente bune dar le lipseste gandirea critica. Testarea nu e doar urmarea unui test plan – e despre a anticipa cum poate utilizatorul sa strice lucrurile.- mai 18, 2026 la 9:07 am
Ca QA lead cu 8 ani experienta: absolventii IT Factory experienta au fundamente bune dar le lipseste gandirea critica. Testarea nu e doar urmarea unui test plan – e despre a anticipa cum poate utilizatorul sa strice lucrurile.- mai 25, 2026 la 9:05 am
Am platit 3800 lei pe IT Factory pareri si dupa 2 luni aveam salariu de 4000 lei net. In 6 luni salariul a crescut la 5500 dupa ce am invatat si automatizare. Investitia s-a amortizat imediat.- iunie 1, 2026 la 9:06 am
La 1 an dupa testare software curs: am avansat la mid-level automation tester, lucrez cu Selenium, Cypress si un pic de API testing. Salariul e la 7000 lei net. Din QA manual de la inceput la automation lead e un drum clar.