› Forumuri › Alte Cursuri › GoPublish Pareri – GoPublish Review › Răspunde la: GoPublish Pareri – GoPublish Review
-
- octombrie 15, 2025 la 1:50 pm
Daniel: Eu mă uit la unele comentarii despre gopublish și efectiv îmi stă mintea în loc când văd unele păreri. Sunt oameni care trag concluzii fără să fi postat măcar o carte, dar așteaptă să le pice rezultatele din cer… inclusiv în comunitate.
Eu sunt șofer și am început GoPublish în timpul liber. Nici n-a fost rău, nici n-a fost wow, dar pentru cât am lucrat, sunt mulțumit și acum știu ce am defăcut dacă vreau so accelerez.
Sincer eu nu știu altă comunitate unde să stea autorii cu tine 4 ani, să-ți răspundă la orice întrebare, oricât de bătut în cap ai fi… și să tragă ei de tine să faci treabă. Încă se țin webinarii la fiecare două săptămâni unde cei ce participa iau sau vin cu idei, cu informații, dar no… unii tot nu înaintează că nu și fac treabă.
E exact ca-n bancul cu Bulă, care se ruga la Dumnezeu să câștige la Loto, iar Dumnezeu i-a zis – Bulă… măcar joacă și tu un bilet!
Asta e problema multora – nu pun nici măcar biletul. Se înscriu, urmăresc ce fac alții, dar nu aplică nimic. Nu știu alt business pe care să-l începi cu aproape nimic și să-l crești pas cu pas, fără să plătești contabili, chirii, angajați și toată nebunia logistică din spatele oricărei alte afaceri. Să vă zic din cealaltă afacere cât e o mașină, mecanici, carburanți, curse, oameni, uși deschise, salariu, taxe, impozite?
Dacă stai și analizezi luni de zile dar nu faci treabă, normal că nu merge.
În loc să stai să te întrebi dacă e țeapă nu mai bine pui mâna și testezi? Mie mi-a fost util și chiar am prins curaj după Q4 și după ianuarie, încât într-un an să rămână activitatea principală dacă crește tot așa. Restul depinde de fiecare.
Numai bine!Mai, Daniel, dar tu scrii frumusel avand in vedere ca esti sofer. Nu vreau sa imi sariti in cap, dar nu stiu ultima data cand am vazut un sofer sa scrie atat de bine din punct de vedere gramatical, mai ales partea cu „ar fi”, „i”-urile cate trebuie. E ceva la mijloc, nu te supara. 🙂 Daca esti pe bune, bravo tie, inseamna ca esti un sofer educat :))