› Forumuri › IT, Programare & Tech › Codecool Romania pareri – Merita cursul Full Stack?
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:08 am
Salut comunitate! Vreau sa fac reconversie profesionala spre IT si ma gandesc la Codecool Romania. A fost cineva? Cum e programul, sunt mentori buni? Ma intereseaza daca chiar te ajuta sa gasesti job dupa curs.https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:28 am
Am terminat cursul acum 6 luni si pot zice ca sunt foarte multumit cu continutul. Materialele sunt bine structurate si explicate foarte clar, fiecare modul are sens si progresie logica. Instructorii raspund la intrebari si te motiveaza sa continui.- aprilie 6, 2026 la 10:28 am
Certificatul e recunoscut pe piata muncii? Sau e doar un hartiot de completare fara valoare? Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- aprilie 13, 2026 la 10:29 am
Comparativ cu Codecool si Wantsome, cursul asta are curriculum mai bine structurat dar community mai mica. Eu as alegea asta daca vrei profunzime. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- aprilie 20, 2026 la 10:30 am
Am auzit de persoane care au facut reclamatie la platform. Unele promisiuni din marketing nu se intampla niciodata. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- aprilie 27, 2026 la 10:28 am
Pretul se justifica pentru cineva care nu are acces la mentoring altundeva, dar nu e pentru toti bugetele. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- mai 4, 2026 la 10:28 am
Foloseste forumurile si grupurile active. Acolo gasesti raspunsuri rapide la intrebari tehnice. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- mai 11, 2026 la 10:29 am
Daca nu termin toti modulii in timeframe, pierd acces la material? Cum functioneaza extensii de timp? Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- mai 18, 2026 la 10:29 am
La 1 an dupa, domeniul s-a schimbat rapid si unele din ce am invatat sunt deja invechite. Tech se misca rapid. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- mai 25, 2026 la 10:28 am
Important: plata e unica sau ai subscription pe viata? Asta conteaza mult pentru ROI final. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- iunie 1, 2026 la 10:28 am
Final: cursul merita daca esti absolut serios. Altfel e bani aruncati pe geam. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)