Cursuri Data Science Romania pareri – Unde sa inveti?

Forumuri IT, Programare & Tech Cursuri Data Science Romania pareri – Unde sa inveti?

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Salut comunitate! Vreau sa fac reconversie profesionala spre IT si ma gandesc la Cursuri Data Science Romania. A fost cineva? Cum e programul, sunt mentori buni? Ma intereseaza daca chiar te ajuta sa gasesti job dupa curs.
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 5 răspunsuri - 16 la 20 (din 20 în total)
  • Replies
    brainarmenta825
    Participant
    Acum un an dupa ce am terminat cursul, pot zice sincer ca a fost cea mai buna decizie de cariera. Lucrez in domeniu si ma descurc bine pe piata. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
    Victor Lazăr
    Participant
    Pretul mi se pare rezonabil la 500 lei. Pentru ceea ce se ofera e mai ieftin decat cursuri similare din categorie. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    rustyfairley93
    Participant
    Pretul mi se pare rezonabil la 500 lei. Pentru ceea ce se ofera e mai ieftin decat cursuri similare din categorie. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    lyqnatisha
    Participant
    Recomandare finala: da-i o sansa daca ai timp si bani. Riscul e mic vs beneficiu potentiel mare. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    Denisa Kőváry
    Participant
    Recomandare finala: da-i o sansa daca ai timp si bani. Riscul e mic vs beneficiu potentiel mare. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
Vizualizare 5 răspunsuri - 16 la 20 (din 20 în total)
Răspunde la: Cursuri Data Science Romania pareri – Unde sa inveti?
Informația ta: