Răspunde la: Upriserz pareri Lorand Soares Szasz

Forumuri Pareri Cursuri Lorand Soares Szasz Upriserz pareri Lorand Soares Szasz Răspunde la: Upriserz pareri Lorand Soares Szasz

Alex M.
    Vizitator
    Eu am urmat Upriserz de aproape un an și pot să zic că am văzut diferența, dar doar pentru că am fost dispus să aplic ce am învățat. Faza cu nu poți face nimic doar cu un curs e doar o scuză pentru cei care nu vor să iasă din zona de confort. Nu zic că e ușor, dar nici nu poți să aștepți să vină Lorand să facă treaba pentru tine.

La început, și eu eram sceptic. Mi-am zis: Hai să încerc o lună, să văd dacă merită. Am luat notițe, am urmat planul și am început să implementez. Rezultatele? În primele trei luni, am crescut cifra de afaceri cu 30%. De ce? Pentru că am învățat să îmi organizez timpul mai bine, să deleg sarcini și să pun preț pe ceea ce contează cu adevărat.

Cursurile sunt doar o unealtă. Dacă cineva îți dă un ciocan, dar tu nu te obosești să bați cuiele, normal că nu se întâmplă nimic. Problema nu e ciocanul, ci faptul că tu doar te uiți la el. În cazul meu, am investit timp, energie și, da, bani. Dar acea investiție mi-a adus profit, pentru că am înțeles că schimbarea începe de la mine, nu de la cursuri.

Și pentru cei care zic că dacă era așa bun, Lorand trebuia să fie pe o insulă, gândiți-vă un pic: de ce credeți că Warren Buffett încă mai predă și își împarte cunoștințele? Pentru că oamenii care au succes înțeleg că a da înapoi societății și a învăța pe alții să reușească e o parte din satisfacția lor personală și profesională.

Așa că, dacă ești serios și chiar vrei să faci o schimbare, nu mai da vina pe cursuri. Fă un plan, aplică ce înveți și asumă-ți responsabilitatea. Rezultatele vin doar dacă tu le cauți, nu dacă aștepți să ți le livreze cineva la ușă.