Upriserz pareri Lorand Soares Szasz

Forumuri Pareri Cursuri Lorand Soares Szasz Upriserz pareri Lorand Soares Szasz

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Ce parere ai despre cursurile lui Lorand? Ai facut in trecut sau ai incercat Upriserz recent? Primesti valoare constant in acel abonament?

Il stiu pe lorand de mult in online, a avut o gramada de structuri si informatii oferite. Majoritatea informatiilor gasite pe net de el sunt ca vorbeste mai mult din carti. Tu ce experienta ai avut alaturi de el? Ai primit valoare, te-au ajuta informatiile?

Te rog sa ne spui si noua ce experienta ai avut si cat de mult te-a schimbat sau nu o astfel de platforma educationala.
    Multumesc!

https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Replies
    Titi Rez
    Vizitator
    Eu am incercat Upriserz, boss. La inceput eram super motivat, ziceam ca in 3 luni o sa rup tot, mai ales ca Lorand Soares Szasz vorbeste de parca iti da direct cheia succesului. Am zis: Gata, asta e pentru mine!. Am luat notite, am facut planuri, am pus post-it-uri pe frigider cu ‘Fii productiv, sefule!’.

Dar ghici ce? Dupa vreo luna, am realizat ca treaba asta e ca mersul la sala: stii ca trebuie sa mergi, dar tot amani cu o scuza buna. De exemplu, intr-o zi am zis: Mai bine incep de luni, ca duminica e zi de odihna. Apoi a venit luni, dar eram prea obosit dupa weekend, asa ca am zis: Lasam pe miercuri, ca e zi de mijloc. Pana la urma, miercuri am uitat, iar joi deja mi-am zis: Ce rost mai are sa incep saptamana asta?. 😂

Acum stau cu abonamentul platit si ma gandesc ca am devenit expert doar in scrolling. Cine mai e pe principiul cursuri avem, timp de aplicat mai vedem?”

Maestru
    Vizitator
    Fix așa mi s-a întâmplat și mie! La primul webinar eram atât de motivat încât îmi venea să încep să fac to-do list-uri chiar în timpul prezentării. Lorand vorbea despre cum să-ți organizezi timpul, iar eu eram convins că o să devin CEO-ul vieții mele în două săptămâni. Am luat notițe de ziceai că mă pregătesc de BAC-ul antreprenorilor: colorate, subliniate, cu bulinuțe și săgeți care arătau spre obiective mărețe.

După webinar, m-am așezat la birou hotărât să schimb lumea. Dar apoi am zis: Hai că înainte să mă apuc, mai verific un pic Instagramul, poate găsesc inspirație. Ei bine, trei ore mai târziu eram încă pe Instagram, dar cel puțin știam ce au mâncat toți influencerii în ziua aia. 😂😂

Lorand probabil mi-ar da un feedback de genul: Îți lipsește disciplina, boss! Ești ca o mașină cu rezervor gol. Și ar avea dreptate. De atunci, tot încerc să îmi fac un plan concret, dar planul meu e cam așa: 1. Citesc iar notițele. 2. Mă simt inspirat. 3. Amân tot pentru când o să fie momentul potrivit. Cine are rețeta magică pentru a transforma to-do list-ul în to-done? Că eu parcă sunt blocat la to-later!”

JonBovi
    Vizitator
    Eu nu am facut Upriserz da am vazut reclama aia cu Lorand. Sincer sa fiu mie nu mi se pare chiar mare lucru. Adica ce poate sa te invete? Ca trebuie sa te trezesti dimineata si sa muncesti? Asta stie toata lumea! Eu zic ca e mai bine sa te uiti la tutoriale pe YouTub ca e gratis si sigur gasesti acelasi chestii.

Plus sincer daca era asa de bun de ce mai face cursuri? Nu trebuia sa fie deja milionar pe o insula undeva? Eu cred ca astia care fac cursuri doar profita de noi, ca zic hai sa-i pacalim sa creada ca au nevoie de noi. Eu, personal, n-am nevoie de cineva sa-mi spuna sa ma apuc de treaba. Cand e sa muncesc, muncesc. Cand nu las pe maine. Simplu.

PS Daca cineva a facut cursurile lui si chiar a avut succes, sa-mi zica si mie dar ma indoiesc.

Alex M.
    Vizitator
    Eu am urmat Upriserz de aproape un an și pot să zic că am văzut diferența, dar doar pentru că am fost dispus să aplic ce am învățat. Faza cu nu poți face nimic doar cu un curs e doar o scuză pentru cei care nu vor să iasă din zona de confort. Nu zic că e ușor, dar nici nu poți să aștepți să vină Lorand să facă treaba pentru tine.

La început, și eu eram sceptic. Mi-am zis: Hai să încerc o lună, să văd dacă merită. Am luat notițe, am urmat planul și am început să implementez. Rezultatele? În primele trei luni, am crescut cifra de afaceri cu 30%. De ce? Pentru că am învățat să îmi organizez timpul mai bine, să deleg sarcini și să pun preț pe ceea ce contează cu adevărat.

Cursurile sunt doar o unealtă. Dacă cineva îți dă un ciocan, dar tu nu te obosești să bați cuiele, normal că nu se întâmplă nimic. Problema nu e ciocanul, ci faptul că tu doar te uiți la el. În cazul meu, am investit timp, energie și, da, bani. Dar acea investiție mi-a adus profit, pentru că am înțeles că schimbarea începe de la mine, nu de la cursuri.

Și pentru cei care zic că dacă era așa bun, Lorand trebuia să fie pe o insulă, gândiți-vă un pic: de ce credeți că Warren Buffett încă mai predă și își împarte cunoștințele? Pentru că oamenii care au succes înțeleg că a da înapoi societății și a învăța pe alții să reușească e o parte din satisfacția lor personală și profesională.

Așa că, dacă ești serios și chiar vrei să faci o schimbare, nu mai da vina pe cursuri. Fă un plan, aplică ce înveți și asumă-ți responsabilitatea. Rezultatele vin doar dacă tu le cauți, nu dacă aștepți să ți le livreze cineva la ușă.

JonBovi
    Vizitator
    Ba ma lasi, eu tot n-am inteles carei faza cu cursurile astea scumpe, mai ales cu Lorand asta. Adica sincer ce poate sati zica nou? Trezestete dimineata si fi productiv? Wow mare descoperire boss!😂😂😂 Eu pot sa zic chestia asta gratis si nici nu trebuie sa ma uit la vreun webinar de 2 ore. Ce rost are sa dai bani pe asa ceva?

Si faza asta cu trebuie sa aplici serios acum daca ai un curs bun, ar trebui sa functioneze singur, nu sa ma chinui eu sa fac toate astea. Lorand doar vorbeste frumos dar daca era atat de tare cum zice era deja pe o insula tropicala cu bani facuti. Nu era aici sa ne vanda cursuri. Ce face el e mai mult un marketing misto atat.

Eu mi-am invatat lectiile de viata direct, prin experienta, nu din carti sau cursuri. Am vazut tutoriale pe YouTub am citit bloguri si am facut banii mei fara sa imi pierd vremea pe chestii dastea complicate. Cine are timp pentru webinarii si sesiuni de motivare?

Toata lumea stie ca daca muncesti si esti serios reusesti nu trebuie sa-ti zica Lorand asta. E doar bun la dat din gura zic eu.

Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
Răspunde la: Upriserz pareri Lorand Soares Szasz
Informația ta: