Centrul de Meditatie Bucuresti pareri cursuri

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Centrul de Meditatie Bucuresti pareri cursuri

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Salut! Vreau sa incep un curs de dezvoltare personala si am gasit Centrul de Meditatie Bucuresti. Aveti pareri sau experiente? Am vazut testimoniale pe site-ul lor dar vreau sa aud si opinii reale, nefilate. Multumesc!
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 4 răspunsuri - 1 la 4 (din 4 în total)
  • Replies
    rustyfairley93
    Participant
    Cum am incheiat cursul am gasit imediat un client. Materialele sunt practice si poti aplica ce inveti chiar din start. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.
    dominiqueclubbe
    Participant
    Suna pret prea bine ca sa fie adevarat. Despre cat de buni sunt instructorii si care-i rata de dropout? Am dat bani si am primit mult mai mult decat ma asteptam realistic. Asa de rara situatia cu cursuri.
    AbigailWood
    Participant
    Dupa ce am trecut prin 2 cursuri diferite, pot zice ca asta e cel mai bine organizat si cu rezultate reale. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.
    frederickdang
    Participant
    Instructorii sunt ok dar continutul e invechit si nu se potriveste cu piata actuala. Am gasit totul mai bine si mai nou pe altele gratis. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.
Vizualizare 4 răspunsuri - 1 la 4 (din 4 în total)
Răspunde la: Centrul de Meditatie Bucuresti pareri cursuri
Informația ta: