› Forumuri › Dezvoltare Personală & Coaching › Centrul de Meditatie Bucuresti pareri cursuri
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:07 am
Salut! Vreau sa incep un curs de dezvoltare personala si am gasit Centrul de Meditatie Bucuresti. Aveti pareri sau experiente? Am vazut testimoniale pe site-ul lor dar vreau sa aud si opinii reale, nefilate. Multumesc!https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 4 răspunsuri - 1 la 4 (din 4 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:28 am
Cum am incheiat cursul am gasit imediat un client. Materialele sunt practice si poti aplica ce inveti chiar din start. Oamenii din curs sunt acum best friends. Community-ul e exceptional si suporta pe toata lumea.- aprilie 6, 2026 la 10:28 am
Suna pret prea bine ca sa fie adevarat. Despre cat de buni sunt instructorii si care-i rata de dropout? Am dat bani si am primit mult mai mult decat ma asteptam realistic. Asa de rara situatia cu cursuri.- aprilie 13, 2026 la 10:27 am
Dupa ce am trecut prin 2 cursuri diferite, pot zice ca asta e cel mai bine organizat si cu rezultate reale. Mi-am gasit passiunea studiind acest curs. Acum e si meseria mea plata. Game changer real.- aprilie 20, 2026 la 10:30 am
Instructorii sunt ok dar continutul e invechit si nu se potriveste cu piata actuala. Am gasit totul mai bine si mai nou pe altele gratis. Sincer vorbind, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in sine si dezvoltare personala.
Vizualizare 4 răspunsuri - 1 la 4 (din 4 în total)