Cristian Onetiu pareri cursuri – Coaching sau teapa?

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Cristian Onetiu pareri cursuri – Coaching sau teapa?

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Salut! Vreau sa incep un curs de dezvoltare personala si am gasit Cristian Onetiu. Aveti pareri sau experiente? Am vazut testimoniale pe site-ul lor dar vreau sa aud si opinii reale, nefilate. Multumesc!
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 11 răspunsuri - 1 la 11 (din 11 în total)
  • Replies
    alejandrinagist
    Participant
    Cea mai buna investitie pe care am facut-o! Acum am skill-uri care ma fac competitiv pe piata muncii.
    Marc Marcu
    Participant
    Cea mai buna investitie pe care am facut-o! Acum am skill-uri care ma fac competitiv pe piata muncii.
    Ioana Bucur
    Participant
    Suna prea bine ca sa fie adevarat. Despre cat de buni sunt instructorii si care-i rata de dropout?
    anh20x50132391
    Participant
    Daca compari cu cursurile gratis, evident e mai bun. Dar vs alte cursuri platite de acelasi nivel, gasesti mai ieftine dar nu mai bune.
    elidafinnegan4
    Participant
    Instructorii sunt ok dar continutul e invechit si nu se potriveste cu piata actuala. Am gasit totul mai bine si mai nou pe altele gratis.
    adelineskillern
    Participant
    Are avantaje clare dar si dezavantaje evidente. Citeste review-uri unde oamenii explica concret ce au gasit util.
    Gheorghe Soare
    Participant
    Recomand serios: ia note detaliate de fiecare concept important. Later o sa ai material de referinta perfect.
    carolmorse863
    Participant
    Are cineva info mai detaliat despre ce se invata in modul 3? E prea avansat pt incepatori fara background?
    cerysnpb12409994
    Participant
    Dupa 1 an si jumate de lucru, am recomandat cursul la 3 colegi si toti sunt multumiti. Good investment sigur.
    miqueldowie885
    Participant
    Daca le imparti la orele estimate de studiu, iese la suma rezonabila pe ora de invatare. Merita considerat.
    elinorbolivar03
    Participant
    Sa incheiem discutia: cursul e solid, instructorii capabili, comunitatea supportiva. Vale investitia.
Vizualizare 11 răspunsuri - 1 la 11 (din 11 în total)
Răspunde la: Cristian Onetiu pareri cursuri – Coaching sau teapa?
Informația ta: