› Forumuri › Sănătate, Wellness & Spiritualitate › Cursuri fitness trainer Romania – cum devii antrenor personal?
- Acest subiect are 7 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 3 zile de Raphael Raphailescu.
- martie 22, 2026 la 8:54 pm
Vreau sa devin personal trainer certificat. Ce cursuri si certificari sunt recunoscute in Romania? Cat dureaza si care sunt pasii concreti?
Vizualizare 7 răspunsuri - 1 la 7 (din 7 în total)
- Replies
-
- martie 27, 2026 la 9:44 pm
A trecut o luna de cand am postat aici. Am luat cursul pana la urma si sunt multumit. Nu e perfect dar a fost exact ce aveam nevoie.- martie 30, 2026 la 9:10 am
Am obtinut curs fitness trainer dupa un curs de 6 luni. A inclus anatomie, biomecanica, nutritie sportiva si 100 ore de practica supervizata. Acum lucrez intr-o sala din Bucuresti si am si clienti privati.- aprilie 5, 2026 la 9:48 pm
Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.- aprilie 6, 2026 la 9:11 am
Cum devii antrenor personal certificare in Romania? Ce certificari sunt recunoscute si cat costa tot procesul? Am auzit de EREPS si alte acreditari – care conteaza pt angajare?- aprilie 13, 2026 la 9:10 am
personal trainer Romania: certificarea internationala (EREPS, NSCA, ACE) e ideala dar pt piata romaneasca si o certificare locala e suficienta ca sa lucrezi. Important e sa fie un curs cu practica reala, nu doar teorie online.- aprilie 14, 2026 la 9:45 pm
A trecut o luna de cand am postat aici. Am luat cursul pana la urma si sunt multumit. Nu e perfect dar a fost exact ce aveam nevoie.- aprilie 20, 2026 la 9:09 am
Am facut un fitness instructor curs de 3 luni si a fost decent dar prea scurt. Anatomia si biomecanica au fost parcurse superficial. Recomand cursuri de minimum 6 luni pt o pregatire serioasa.
Vizualizare 7 răspunsuri - 1 la 7 (din 7 în total)