Cursuri nutritie Romania pareri – certificare nutritionist

Forumuri Sănătate, Wellness & Spiritualitate Cursuri nutritie Romania pareri – certificare nutritionist

Participant
    Vreau sa devin nutritionist certificat. Ce cursuri de nutritie exista in Romania? Care sunt recunoscute oficial? Cat costa si cat dureaza?
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
  • Replies
    antonmonsen983
    Participant
    Am terminat un curs nutritie Romania de 6 luni cu certificare si a fost foarte complet. De la macro si micronutrienti pana la planuri alimentare personalizate. Acum lucrez part-time ca nutritionist.
    Patricia Dumitrescu
    Participant
    Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.
    Marius Dudu
    Participant
    Ce certificare nutritionist e recunoscuta oficial in Romania? Am vazut multe cursuri care dau „diploma de nutritionist” dar nu sunt sigur ca sunt recunoscute de OAMGMAMR sau de vreo autoritate.
    Elena Teodor
    Participant
    Inainte de acest curs am incercat varianta gratuita de pe YouTube. Continutul gratuit e bun dar cursul platit e mult mai structurat.
    Petrica Pencea
    Participant
    nutritie pareri curs: atentie la cursurile scurte de 2-3 weekenduri care promit „certificare”. Nutritia e un domeniu serios si o certificare valida necesita minimum 6 luni de studiu si practica supervizata.
    Loredana Ciocardel
    Participant
    Am facut un nutritionist curs care era 50% stiinta buna si 50% tendinte dubioase (detox, alimente miraculoase). Verifica background-ul stiintific al trainerului inainte sa te inscrii.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
Răspunde la: Cursuri nutritie Romania pareri – certificare nutritionist
Informația ta: