› Forumuri › Sănătate, Wellness & Spiritualitate › Cursuri nutritie Romania pareri – certificare nutritionist
- Acest subiect are 6 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 3 zile de Loredana Ciocardel.
- martie 22, 2026 la 8:53 pm
Vreau sa devin nutritionist certificat. Ce cursuri de nutritie exista in Romania? Care sunt recunoscute oficial? Cat costa si cat dureaza?
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 9:06 am
Am terminat un curs nutritie Romania de 6 luni cu certificare si a fost foarte complet. De la macro si micronutrienti pana la planuri alimentare personalizate. Acum lucrez part-time ca nutritionist.- aprilie 3, 2026 la 9:45 pm
Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.- aprilie 6, 2026 la 9:05 am
Ce certificare nutritionist e recunoscuta oficial in Romania? Am vazut multe cursuri care dau „diploma de nutritionist” dar nu sunt sigur ca sunt recunoscute de OAMGMAMR sau de vreo autoritate.- aprilie 10, 2026 la 9:46 pm
Inainte de acest curs am incercat varianta gratuita de pe YouTube. Continutul gratuit e bun dar cursul platit e mult mai structurat.- aprilie 13, 2026 la 9:05 am
nutritie pareri curs: atentie la cursurile scurte de 2-3 weekenduri care promit „certificare”. Nutritia e un domeniu serios si o certificare valida necesita minimum 6 luni de studiu si practica supervizata.- aprilie 20, 2026 la 9:07 am
Am facut un nutritionist curs care era 50% stiinta buna si 50% tendinte dubioase (detox, alimente miraculoase). Verifica background-ul stiintific al trainerului inainte sa te inscrii.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)