Cursuri online nutritie si dietetica pareri – sunt credibile?

Forumuri Sănătate, Wellness & Spiritualitate Cursuri online nutritie si dietetica pareri – sunt credibile?

Participant
    Sunt interesata de nutritie si am vazut o gramada de cursuri online care promit sa te faca nutritionist. Dar cat de credibile sunt aceste cursuri? Poti practica legal dupa un curs online? Care sunt cele mai serioase optiuni?
Vizualizare 7 răspunsuri - 1 la 7 (din 7 în total)
  • Replies
    Jovan Jovanovic
    Participant
    Am terminat un curs de Cursuri online nutritie si dietetica si experienta a fost valoroasa. nutritie dietetica curs sunt predominant pozitive de la cei care aplica ce invata. Componenta practica si supervizata conteaza enorm.
    Oana Drăgan
    Participant
    Am terminat un curs de Cursuri online nutritie si dietetica si experienta a fost valoroasa. nutritie dietetica curs sunt predominant pozitive de la cei care aplica ce invata. Componenta practica si supervizata conteaza enorm.
    Bogdan Popovici
    Participant
    Un sfat: luati-va timp sa faceti exercitiile practice dupa fiecare modul. Multi trec repede prin continut si zic ca nu au invatat nimic.
    loydstable
    Participant
    Sunt interesat/a de curs nutritie online dar nu stiu ce certificari sunt recunoscute in Romania. Poate cineva sa clarifice ce e oficial si ce e doar marketing?
    Patricia Mocanu
    Participant
    Tocmai am descoperit acest thread. Am o perspectiva diferita – am lucrat in domeniu 5 ani si informatiile din curs sunt corecte dar incomplete.
    jacquiehummel
    Participant
    dietetica pareri: atentie la cursurile scurte care promit certificari dubioase. In domeniul sanatatii, seriozitatea si baza stiintifica a cursului conteaza enorm. Verificati acreditarile inainte de inscriere.
    Mihai Gheorghe
    Participant
    Am facut un nutritionist online curs care a fost partial bun partial dezamagitor. Modulele bazate pe stiinta au fost excelente. Modulele cu tendinte alternative fara dovezi m-au lasat sceptic.
Vizualizare 7 răspunsuri - 1 la 7 (din 7 în total)
Răspunde la: Cursuri online nutritie si dietetica pareri – sunt credibile?
Informația ta: