› Forumuri › Sănătate, Wellness & Spiritualitate › Cursuri online nutritie si dietetica pareri – sunt credibile?
- Acest subiect are 7 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 2 zile, 23 de ore de Mihai Gheorghe.
- martie 22, 2026 la 8:59 pm
Sunt interesata de nutritie si am vazut o gramada de cursuri online care promit sa te faca nutritionist. Dar cat de credibile sunt aceste cursuri? Poti practica legal dupa un curs online? Care sunt cele mai serioase optiuni?
Vizualizare 7 răspunsuri - 1 la 7 (din 7 în total)
- Replies
-
- martie 27, 2026 la 1:49 pm
Am terminat un curs de Cursuri online nutritie si dietetica si experienta a fost valoroasa. nutritie dietetica curs sunt predominant pozitive de la cei care aplica ce invata. Componenta practica si supervizata conteaza enorm.- martie 30, 2026 la 9:29 am
Am terminat un curs de Cursuri online nutritie si dietetica si experienta a fost valoroasa. nutritie dietetica curs sunt predominant pozitive de la cei care aplica ce invata. Componenta practica si supervizata conteaza enorm.- aprilie 5, 2026 la 9:43 pm
Un sfat: luati-va timp sa faceti exercitiile practice dupa fiecare modul. Multi trec repede prin continut si zic ca nu au invatat nimic.- aprilie 6, 2026 la 9:31 am
Sunt interesat/a de curs nutritie online dar nu stiu ce certificari sunt recunoscute in Romania. Poate cineva sa clarifice ce e oficial si ce e doar marketing?- aprilie 12, 2026 la 9:42 pm
Tocmai am descoperit acest thread. Am o perspectiva diferita – am lucrat in domeniu 5 ani si informatiile din curs sunt corecte dar incomplete.- aprilie 13, 2026 la 9:30 am
dietetica pareri: atentie la cursurile scurte care promit certificari dubioase. In domeniul sanatatii, seriozitatea si baza stiintifica a cursului conteaza enorm. Verificati acreditarile inainte de inscriere.- aprilie 20, 2026 la 9:31 am
Am facut un nutritionist online curs care a fost partial bun partial dezamagitor. Modulele bazate pe stiinta au fost excelente. Modulele cu tendinte alternative fara dovezi m-au lasat sceptic.
Vizualizare 7 răspunsuri - 1 la 7 (din 7 în total)