› Forumuri › Sănătate, Wellness & Spiritualitate › Cursuri yoga Romania online – pareri si recomandari
- Acest subiect are 6 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 3 zile de elizabetharmitag.
- martie 22, 2026 la 8:53 pm
Caut un curs bun de yoga online, preferabil in romana. Ce ati incercat si ce va recomandat? Vreau ceva pentru incepatori dar cu profunzime.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 9:10 am
Am facut un curs yoga online de 200 ore si experienta a fost transformatoare. Nu doar fizic (flexibilitate, forta) ci si mental. Am invatat sa respir constient si sa gestionez stresul complet diferit.- aprilie 6, 2026 la 9:10 am
Cum aleg intre atatea yoga Romania pareri? Vinyasa, Hatha, Ashtanga, Yin – sunt confuz. Care e cel mai bun pt un incepator care sta 8 ore pe scaun la birou si are dureri de spate?- aprilie 10, 2026 la 9:46 pm
Intrebare pentru cei care au terminat: ati reusit sa va monetizati cunostintele? In cat timp? Sunt curios de ROI-ul real.- aprilie 13, 2026 la 9:10 am
instructor yoga curs: pt dureri de spate si stres de birou, incepe cu Hatha yoga (ritmul e lent) sau Yin yoga (stretching profund). Evita Ashtanga si Power yoga la inceput – sunt prea intense pt un incepator dezantrenat.- aprilie 14, 2026 la 9:45 pm
Daca sunteti studenti sau la inceput de cariera, intrebati de reduceri. Eu am primit 30% discount. Nu strica sa incercati!- aprilie 20, 2026 la 9:09 am
Am facut un yoga incepatori Romania de 3 luni si a fost mixta ca experienta. Instructorul era bun dar formatul online pierde mult din corectiile de postura pe care le-ai primi in sala. Pt inceput, recomand cel putin cateva ore fizice.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)