Cursuri yoga Romania online – pareri si recomandari

Forumuri Sănătate, Wellness & Spiritualitate Cursuri yoga Romania online – pareri si recomandari

Participant
    Caut un curs bun de yoga online, preferabil in romana. Ce ati incercat si ce va recomandat? Vreau ceva pentru incepatori dar cu profunzime.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
  • Replies
    bradforddawbin
    Participant
    Am facut un curs yoga online de 200 ore si experienta a fost transformatoare. Nu doar fizic (flexibilitate, forta) ci si mental. Am invatat sa respir constient si sa gestionez stresul complet diferit.
    anyapichardo9
    Participant
    Cum aleg intre atatea yoga Romania pareri? Vinyasa, Hatha, Ashtanga, Yin – sunt confuz. Care e cel mai bun pt un incepator care sta 8 ore pe scaun la birou si are dureri de spate?
    Corina Miclescu
    Participant
    Intrebare pentru cei care au terminat: ati reusit sa va monetizati cunostintele? In cat timp? Sunt curios de ROI-ul real.
    wilsongrubb0
    Participant
    instructor yoga curs: pt dureri de spate si stres de birou, incepe cu Hatha yoga (ritmul e lent) sau Yin yoga (stretching profund). Evita Ashtanga si Power yoga la inceput – sunt prea intense pt un incepator dezantrenat.
    Augustin Popescu
    Participant
    Daca sunteti studenti sau la inceput de cariera, intrebati de reduceri. Eu am primit 30% discount. Nu strica sa incercati!
    elizabetharmitag
    Participant
    Am facut un yoga incepatori Romania de 3 luni si a fost mixta ca experienta. Instructorul era bun dar formatul online pierde mult din corectiile de postura pe care le-ai primi in sala. Pt inceput, recomand cel putin cateva ore fizice.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
Răspunde la: Cursuri yoga Romania online – pareri si recomandari
Informația ta: