Cursuri YouTube Romania – cum sa cresti un canal in 2026

Forumuri Marketing Digital & Social Media Cursuri YouTube Romania – cum sa cresti un canal in 2026

Participant
    Vreau sa incep un canal YouTube. Ce cursuri de YouTube exista in Romania? Ce ati invatat si cat de repede ati crescut? Merita investitia?
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
  • Replies
    Șerban Șoitu
    Participant
    Am terminat un curs de Cursuri YouTube acum 3 luni si pot spune ca curs YouTube Romania sunt in mare parte pozitive. Cel mai valoros a fost modulul practic unde am lucrat pe proiecte reale cu date concrete.
    Ioan Popa
    Participant
    Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.
    Lucian Soare
    Participant
    Inainte de acest curs am incercat varianta gratuita de pe YouTube. Continutul gratuit e bun dar cursul platit e mult mai structurat.
    floreneaskins1
    Participant
    Intrebare pt comunitate: care YouTube creator curs are cel mai actualizat continut pt 2026? Am patit sa cumpar cursuri outdated si nu vreau sa repet experienta.
    István Irimescu
    Participant
    cum cresti canal YouTube sincer: cursul bun te invata fundamentele dar 70% din invatare vine din practica pe cont propriu. Investeste in curs + buget de testare si vei vedea rezultate reale.
    David Davidescu
    Participant
    Am facut un YouTube marketing curs care a fost jumatate excelent jumatate mediocru. Teoria era buna dar exemplele practice erau din piata americana, nu romaneasca. Contextul local conteaza enorm.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
Răspunde la: Cursuri YouTube Romania – cum sa cresti un canal in 2026
Informația ta: