› Forumuri › Marketing Digital & Social Media › Cursuri YouTube Romania – cum sa cresti un canal in 2026
- Acest subiect are 6 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 2 zile, 23 de ore de David Davidescu.
- martie 22, 2026 la 8:54 pm
Vreau sa incep un canal YouTube. Ce cursuri de YouTube exista in Romania? Ce ati invatat si cat de repede ati crescut? Merita investitia?
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 9:18 am
Am terminat un curs de Cursuri YouTube acum 3 luni si pot spune ca curs YouTube Romania sunt in mare parte pozitive. Cel mai valoros a fost modulul practic unde am lucrat pe proiecte reale cu date concrete.- aprilie 1, 2026 la 9:44 pm
Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.- aprilie 5, 2026 la 9:48 pm
Inainte de acest curs am incercat varianta gratuita de pe YouTube. Continutul gratuit e bun dar cursul platit e mult mai structurat.- aprilie 6, 2026 la 9:21 am
Intrebare pt comunitate: care YouTube creator curs are cel mai actualizat continut pt 2026? Am patit sa cumpar cursuri outdated si nu vreau sa repet experienta.- aprilie 13, 2026 la 9:17 am
cum cresti canal YouTube sincer: cursul bun te invata fundamentele dar 70% din invatare vine din practica pe cont propriu. Investeste in curs + buget de testare si vei vedea rezultate reale.- aprilie 20, 2026 la 9:18 am
Am facut un YouTube marketing curs care a fost jumatate excelent jumatate mediocru. Teoria era buna dar exemplele practice erau din piata americana, nu romaneasca. Contextul local conteaza enorm.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)