Doru Pelivan Edukiwi Pareri si Pera Novacovici EduKiwi Pareri

Forumuri Opinii si pareri cursurile de la Edukiwi? Doru Pelivan Edukiwi Pareri si Pera Novacovici EduKiwi Pareri

Participant
    none
    Ce ma bucur ca am gasit acest website si putem povesti de acest subiect.

Eu am avut ceva interactiune cu ei si de mult ii urmaresc pe social media. Au ceva postari utilie la ei pe Insta si FB dar nu tot timpul. Am vazut ca au si o carte lansata dar nu am apucat sa o citesc.  Par destul de vechi in online dar nu stiu daca si vechimea conteaza in acest mediu sau este mai importanta valoarea pe care o aduce cineva.

Am participat la multe webinarii de la ei, gratuite. Este multa gargara in multe dintre ele, mai sunt si cateva cu informatii utile dar nu f multe pentru ca te indrum sa cumperi unul dintre cursurile lor. Eu nu am avut bani pentru ele si nu ma pot exprima din punctul asta de vedere.

Ma bucur ca posteaza si gratuit si imi iau de acolo cate ceva. M-as bucura pe viitor sa aiba si ceva programe mai accesibile si pentru cei mai la inceput de drum ca sa putem avea si noi un start in mediul asta online.

Daaar mai ales daca ar posta pe youtube mai des ar fi ideal, eu de acolo imi iau cele mai multe informatii.

And_ei
Vizualizare 3 răspunsuri - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Replies
    Deiu
    Vizitator
    Salutare,

Eu ii stiu pe cei de la Edukiwi de mult, il stiu si pe Doru Pelivan de cand aparea la TVR Timisoara si facea marketing pentru alte firme.

Edukiwi nu este teapa doar ca are niste scoruri cam mari pentru Romania, stiu ca la inceput aveau preturi mai accesibile pentru ce te invatau, acum nu te mai atingi. Educatia se plateste nu? Dar daca esti la inceput de drum se presupune ca nu prea ai bani si cauti ceva mai ieftin. Cred ca in Romania lipsesc cursurile entry level, pentru cei a inceput de drum ce nu isi permit mii de euro pentru un curs.
    Dar daca stii engleza te descurci si cu alte platforme. Pentru cei doar cu limba romana la purtator le raman Edukiwi, Uprizer, Udemy varianta de cursuri in limba romana, etc…

Mult spor si voi ce cursuri ati facut de la ei? ma bate gandul de SalesRocket de la Edukiwi, l-a facut cineva?

Mak
    Vizitator
    Mie mi se par cei mai tari in Romania la ora actuala la ce cursuri au si ce ofera.
    Daniel
    Vizitator
    Au ajuns să se laude cu niste sume de zici ca suntem pă Dubai, dar n-am prea văzut oameni care să vină și să fie încântați de valoare primită pentru ce au plătit. Zic să văd că zic ei în nume propriu, nu că se trage de ei să zică.
Vizualizare 3 răspunsuri - 1 la 3 (din 3 în total)
Răspunde la: Doru Pelivan Edukiwi Pareri si Pera Novacovici EduKiwi Pareri
Informația ta: