› Forumuri › Marketing Digital & Social Media › Email marketing cursuri Romania pareri – ce ati invatat?
- Acest subiect are 7 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 3 zile de haleyritchie.
- martie 22, 2026 la 8:52 pm
Am auzit ca email marketing-ul e inca foarte profitabil. Ce cursuri de email marketing ati facut in Romania? Ce tool-uri v-au recomandat? Ati avut rezultate?
Vizualizare 7 răspunsuri - 1 la 7 (din 7 în total)
- Replies
-
- martie 27, 2026 la 9:49 pm
Update: Am terminat intre timp cursul si pot sa confirm ca merita. Am aplicat ce am invatat si deja vad diferenta.- martie 30, 2026 la 8:59 am
Am facut un curs email marketing de 4 saptamani online si a fost superb. Am invatat de la setup Mailchimp pana la automatizari complexe cu segmentare. Rata de deschidere la newsletter-ul meu a crescut de la 15% la 38%.- aprilie 6, 2026 la 8:59 am
Intrebare: care email marketing Romania acopera si aspectele legale GDPR? Multi creatori de cursuri ignora complet partea de conformitate si eu am nevoie de asta pt firma.- aprilie 6, 2026 la 9:47 pm
Intrebare pentru cei care au terminat: ati reusit sa va monetizati cunostintele? In cat timp? Sunt curios de ROI-ul real.- aprilie 12, 2026 la 9:46 pm
Exista vreo comunitate sau grup unde cursantii se ajuta intre ei dupa ce termina? Asta ar fi un mare plus.- aprilie 13, 2026 la 8:59 am
newsletter marketing curs: email marketing-ul are cel mai bun ROI din digital marketing (pana la 36:1). Dar ca sa obtii asta trebuie sa inveti segmentare, copywriting si automatizari – un curs bun acopera toate 3.- aprilie 20, 2026 la 8:58 am
Am facut un automatizare email curs care era 70% teorie si 30% practica. Ar fi trebuit sa fie invers. Email marketing-ul se invata facand: setand campanii, testando subject lines, analizand metrici.
Vizualizare 7 răspunsuri - 1 la 7 (din 7 în total)