› Forumuri › Platforme Educaționale Online › Upriserz pareri 2026 – merita abonamentul acum?
- Acest subiect are 6 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 3 zile de mosemaggard66.
- martie 22, 2026 la 8:54 pm
Am vazut ca Upriserz s-a schimbat mult. Merita inca abonamentul in 2026? Ce cursuri noi au? Cum e calitatea comparativ cu anul trecut?
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 9:10 am
Am abonament Upriserz pareri de 8 luni si pot spune ca platforma s-a imbunatatit mult fata de acum 2 ani. Continutul e mai diversificat si mai multi instructori sunt profesionisti activi, nu doar teoreticieni.- aprilie 6, 2026 la 9:11 am
Upriserz merita in 2026 sau sunt alternative mai bune? Am un buget limitat si vreau sa fiu sigur ca investesc in platforma cu cel mai bun continut actualizat.- aprilie 8, 2026 la 9:44 pm
Inainte de acest curs am incercat varianta gratuita de pe YouTube. Continutul gratuit e bun dar cursul platit e mult mai structurat.- aprilie 11, 2026 la 9:45 pm
Am citit toate comentariile si vreau sa adaug: depinde foarte mult si de nivelul tau de experienta cand incepi cursul.- aprilie 13, 2026 la 9:10 am
abonament Upriserz: da, merita daca consumi activ cursurile. Problema nu e platforma ci disciplina – multi platesc abonamentul si nu parcurg nimic. Daca te angajezi sa faci minimum 1 curs pe luna, ROI-ul e bun.- aprilie 20, 2026 la 9:09 am
Am incercat Upriserz cursuri 2026 si ce mi-a placut: varietatea de cursuri si comunitatea. Ce nu mi-a placut: unele cursuri par filmate de acum 3 ani si nu sunt actualizate cu informatii recente.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)