Upriserz pareri 2026 – merita abonamentul acum?

Forumuri Platforme Educaționale Online Upriserz pareri 2026 – merita abonamentul acum?

Participant
    Am vazut ca Upriserz s-a schimbat mult. Merita inca abonamentul in 2026? Ce cursuri noi au? Cum e calitatea comparativ cu anul trecut?
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
  • Replies
    makaylawelton49
    Participant
    Am abonament Upriserz pareri de 8 luni si pot spune ca platforma s-a imbunatatit mult fata de acum 2 ani. Continutul e mai diversificat si mai multi instructori sunt profesionisti activi, nu doar teoreticieni.
    Cătălin Burcea
    Participant
    Upriserz merita in 2026 sau sunt alternative mai bune? Am un buget limitat si vreau sa fiu sigur ca investesc in platforma cu cel mai bun continut actualizat.
    Marius Dudu
    Participant
    Inainte de acest curs am incercat varianta gratuita de pe YouTube. Continutul gratuit e bun dar cursul platit e mult mai structurat.
    Oana Drăgan
    Participant
    Am citit toate comentariile si vreau sa adaug: depinde foarte mult si de nivelul tau de experienta cand incepi cursul.
    tobiasplate1
    Participant
    abonament Upriserz: da, merita daca consumi activ cursurile. Problema nu e platforma ci disciplina – multi platesc abonamentul si nu parcurg nimic. Daca te angajezi sa faci minimum 1 curs pe luna, ROI-ul e bun.
    mosemaggard66
    Participant
    Am incercat Upriserz cursuri 2026 si ce mi-a placut: varietatea de cursuri si comunitatea. Ce nu mi-a placut: unele cursuri par filmate de acum 3 ani si nu sunt actualizate cu informatii recente.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
Răspunde la: Upriserz pareri 2026 – merita abonamentul acum?
Informația ta: