Blockchain Academy Bitcoin Romania pareri cursuri

Forumuri Crypto, Trading & Investiții Blockchain Academy Bitcoin Romania pareri cursuri

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Am vazut Blockchain Academy Bitcoin Romania promovat peste tot. Dar chiar merita? Sunt sceptic fata de cursurile de trading in general, dar daca cineva a avut rezultate pozitive, as vrea sa aud. Multumesc!
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    rosemariegilfill
    Participant
    Nu ma asteptam sa fie asa de bun. Cursul e complet si actualizar la trendurile din domeniu. Fiecare modul e greu preparat si are valoare reala. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
    timothyannis52
    Participant
    Pretul e cam inalt, nu? Exista alternative mai ieftine cu acelasi continut? Care sunt competitorii? Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    dorothyslone
    Participant
    Vs cursurile de pe LinkedIn Learning, asta e mai interactiv si te pune sa lucrezi pe proiecte concrete din ziua 1. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    Șerban Șoitu
    Participant
    Dupa parerea mea e o teapa. Promit lucruri care nu se intampla si suportul e naspa dupa ce platesti. Nu merita banii. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
    joannamcmullin2
    Participant
    Cursul nu te va face expert overnight, dar te va pune pe drumul corect daca esti dispus sa continui singur dupa. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    Vasile Rezmuș
    Participant
    Nu lua cursul daca nu ai cel putin 10 ore pe saptamana de invatat. E prea mult material daca esti part-time. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
    David Davidescu
    Participant
    Intreb ca sunt interesat dar nu stiu daca e potrivit pentru mine. Cat de greu e sa intelegi materialele? Foarte avansat? Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    Cristian Udrea
    Participant
    Dupa 6 luni, mi-am lansat propriul business pe baza a ceea ce am invatat din curs. Merita fiecare ban investit! Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    barneymuriel
    Participant
    Daca le imparti la orele estimate de studiu, iese la suma rezonabila pe ora de invatare. Merita. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    Claudia Velea
    Participant
    Concluzie: daca stii ce cauti si ai asteptari realiste nu vagi, e bun. Daca astepti magic, uita-te in alta parte. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Blockchain Academy Bitcoin Romania pareri cursuri
Informația ta: