› Forumuri › Dezvoltare Personală & Coaching › Coaching de viata Romania – ce cursuri recomandati?
- Acest subiect are 13 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 3 luni, O săptămână de George Rădulescu.
- martie 22, 2026 la 8:51 pm
Vreau sa incep un program de coaching de viata dar sunt foarte multe oferte pe piata din Romania. Ce cursuri de life coaching ati urmat si ce pareri aveti? Care vi s-a parut cel mai bun raport calitate/pret?
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 8:54 am
Am incercat coaching de viata cu un coach certificat Romania si dupa 8 sedinte pot spune ca m-a ajutat enorm sa-mi clarific directia profesionala. Nu e magie, e un proces structurat care te forteaza sa gandesti altfel.- aprilie 6, 2026 la 8:55 am
Cum aleg un coach bun? Am vazut oferte de la 150 la 600 lei pe sedinta. coaching de viata ce am gasit online sunt foarte variate. Conteaza certificarea ICF sau e mai important feeling-ul cu persoana?- aprilie 9, 2026 la 9:51 pm
Tocmai am descoperit acest thread. Am o perspectiva diferita – am lucrat in domeniu 5 ani si informatiile din curs sunt corecte dar incomplete.- aprilie 10, 2026 la 9:46 pm
Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.- aprilie 13, 2026 la 8:54 am
Din experienta mea cu 2 coaches, sedinte coaching pareri sunt cel mai bun ghid: cere mereu o sedinta introductiva gratuita. Daca coach-ul nu ofera asta, treci mai departe. Chimia conteaza mai mult decat diplomele.- aprilie 20, 2026 la 8:54 am
Am avut o experienta mixta cu life coaching Romania. Coach-ul era certificat ICF dar simteam ca aplicam aceleasi exercitii generice pe care le gasesti si pe YouTube gratuit. Poate trebuia sa caut pe cineva mai specializat pe nisa mea.- aprilie 27, 2026 la 8:56 am
Dupa 6 luni de coaching de viata, pot spune ca a fost cea mai buna investitie in mine. Am trecut de la un job unde stateam din inertie la o schimbare de cariera reala. Coach-ul m-a ajutat sa imi structurez planul pas cu pas.- mai 4, 2026 la 8:54 am
Eram sceptic maxim fata de coach certificat Romania – credeam ca e doar vorbaraie. M-am inscris doar pentru ca sotia insista. Dupa 4 sedinte am realizat ca de fapt aveam niste blocaje pe care nu le vedeam singur. A meritat.- mai 4, 2026 la 8:54 am
Eram sceptic maxim fata de coach certificat Romania – credeam ca e doar vorbaraie. M-am inscris doar pentru ca sotia insista. Dupa 4 sedinte am realizat ca de fapt aveam niste blocaje pe care nu le vedeam singur. A meritat.- mai 11, 2026 la 8:54 am
Am comparat life coaching Romania din Bucuresti cu coaching online cu un coach din UK. Surprinzator, cel online a fost mai eficient pt mine – mai flexibil cu programul si mai structurat in abordare. Nu exclude varianta online.- mai 18, 2026 la 8:54 am
Ca cineva care a trecut prin 3 programe de coaching diferite: cel mai important e sa stii exact ce vrei sa obtii inainte sa incepi. Daca mergi cu vreau sa fiu mai bine fara obiective clare, arunci banii.- mai 25, 2026 la 8:54 am
Am platit 4800 lei pe 12 sedinte de coaching de viata cu un coach premium din Cluj. A fost scump dar ROI-ul a fost real: am negociat o marire de 30% la job aplicand ce am invatat. Investitia s-a amortizat in prima luna.- iunie 1, 2026 la 8:54 am
Revin dupa 4 luni de la terminarea programului de life coaching Romania. Ce a ramas: claritate in obiective si un framework de decizie pe care il folosesc saptamanal. Ce s-a pierdut: motivatia initiala si rutinele de journaling. Normal.
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)