Coaching de viata Romania – ce cursuri recomandati?

Forumuri Dezvoltare Personală & Coaching Coaching de viata Romania – ce cursuri recomandati?

Participant
    Vreau sa incep un program de coaching de viata dar sunt foarte multe oferte pe piata din Romania. Ce cursuri de life coaching ati urmat si ce pareri aveti? Care vi s-a parut cel mai bun raport calitate/pret?
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Replies
    nvjlavina64
    Participant
    Am incercat coaching de viata cu un coach certificat Romania si dupa 8 sedinte pot spune ca m-a ajutat enorm sa-mi clarific directia profesionala. Nu e magie, e un proces structurat care te forteaza sa gandesti altfel.
    Sergej Novikov
    Participant
    Cum aleg un coach bun? Am vazut oferte de la 150 la 600 lei pe sedinta. coaching de viata ce am gasit online sunt foarte variate. Conteaza certificarea ICF sau e mai important feeling-ul cu persoana?
    Dragoș Mihai
    Participant
    Tocmai am descoperit acest thread. Am o perspectiva diferita – am lucrat in domeniu 5 ani si informatiile din curs sunt corecte dar incomplete.
    Adrian Kallos
    Participant
    Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.
    Diana Ichim
    Participant
    Din experienta mea cu 2 coaches, sedinte coaching pareri sunt cel mai bun ghid: cere mereu o sedinta introductiva gratuita. Daca coach-ul nu ofera asta, treci mai departe. Chimia conteaza mai mult decat diplomele.
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
Răspunde la: Coaching de viata Romania – ce cursuri recomandati?
Informația ta: