› Forumuri › Dezvoltare Personală & Coaching › Coaching de viata Romania – ce cursuri recomandati?
- Acest subiect are 5 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 4 zile, o oră de Diana Ichim.
- martie 22, 2026 la 8:51 pm
Vreau sa incep un program de coaching de viata dar sunt foarte multe oferte pe piata din Romania. Ce cursuri de life coaching ati urmat si ce pareri aveti? Care vi s-a parut cel mai bun raport calitate/pret?
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 8:54 am
Am incercat coaching de viata cu un coach certificat Romania si dupa 8 sedinte pot spune ca m-a ajutat enorm sa-mi clarific directia profesionala. Nu e magie, e un proces structurat care te forteaza sa gandesti altfel.- aprilie 6, 2026 la 8:55 am
Cum aleg un coach bun? Am vazut oferte de la 150 la 600 lei pe sedinta. coaching de viata ce am gasit online sunt foarte variate. Conteaza certificarea ICF sau e mai important feeling-ul cu persoana?- aprilie 9, 2026 la 9:51 pm
Tocmai am descoperit acest thread. Am o perspectiva diferita – am lucrat in domeniu 5 ani si informatiile din curs sunt corecte dar incomplete.- aprilie 10, 2026 la 9:46 pm
Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.- aprilie 13, 2026 la 8:54 am
Din experienta mea cu 2 coaches, sedinte coaching pareri sunt cel mai bun ghid: cere mereu o sedinta introductiva gratuita. Daca coach-ul nu ofera asta, treci mai departe. Chimia conteaza mai mult decat diplomele.
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)