Cursuri DeFi si NFT Romania 2026 – ce trebuie sa stii

Forumuri Crypto, Trading & Investiții Cursuri DeFi si NFT Romania 2026 – ce trebuie sa stii

Participant
    Vreau sa invat despre DeFi si NFT-uri. Ce cursuri exista in Romania? E inca relevant in 2026? Ce experienta aveti?
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
  • Replies
    Bianca Alexe
    Participant
    Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.
    Andrada
    Participant
    Am facut un curs de Cursuri DeFi si NFT si m-a ajutat sa inteleg ce fac cu banii, nu doar sa speculez. curs DeFi Romania sunt mixte dar cei care au aplicat managementul riscului au reusit. Disciplina e cheia.
    Robert Georgescu
    Participant
    Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.
    michealbowie0
    Participant
    NFT curs: merita sau e mai bine sa invat singur de pe YouTube? Am impresia ca multi traineri de trading vand cursuri pt ca nu castiga din trading real.
    Robert Georgescu
    Participant
    Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.
    margueritemadgwi
    Participant
    DeFi investitii: un curs serios te invata risk management si psihologia trading-ului, nu „semnale” si „strategii miraculoase”. Daca cursul promite profituri garantate, e teapa sigur.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
Răspunde la: Cursuri DeFi si NFT Romania 2026 – ce trebuie sa stii
Informația ta: