Cursuri DeFi si NFT Romania 2026 – ce trebuie sa stii

Forumuri Crypto, Trading & Investiții Cursuri DeFi si NFT Romania 2026 – ce trebuie sa stii

Participant
    Vreau sa invat despre DeFi si NFT-uri. Ce cursuri exista in Romania? E inca relevant in 2026? Ce experienta aveti?
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)
  • Replies
    Bianca Alexe
    Participant
    Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.
    Andrada
    Participant
    Am facut un curs de Cursuri DeFi si NFT si m-a ajutat sa inteleg ce fac cu banii, nu doar sa speculez. curs DeFi Romania sunt mixte dar cei care au aplicat managementul riscului au reusit. Disciplina e cheia.
    Robert Georgescu
    Participant
    Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.
    michealbowie0
    Participant
    NFT curs: merita sau e mai bine sa invat singur de pe YouTube? Am impresia ca multi traineri de trading vand cursuri pt ca nu castiga din trading real.
    Robert Georgescu
    Participant
    Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.
    margueritemadgwi
    Participant
    DeFi investitii: un curs serios te invata risk management si psihologia trading-ului, nu „semnale” si „strategii miraculoase”. Daca cursul promite profituri garantate, e teapa sigur.
    marklevvy42
    Participant
    Am pierdut bani inainte de curs si am castigat dupa. crypto DeFi pareri mi-a invatat disciplina si m-a ajutat sa nu mai fac tranzactii impulsive. Dar tot am luni pe minus – asta e realitatea trading-ului.
    selenarolfe754
    Participant
    Recomand cursul de Cursuri DeFi si NFT pt oricine vrea sa inteleaga piata! curs DeFi Romania pozitive din partea mea. Nu m-a facut bogat dar m-a facut educat si asta ma protejeaza de decizii proaste.
    emmao8183715862
    Participant
    Am fost sceptic total fata de NFT curs dar dupa ce am pierdut bani tradand fara educatie, am investit in curs. Diferenta: acum inteleg DE CE pierd si cum sa minimizez pierderile.
    michelletroy369
    Participant
    DeFi investitii romanesti vs internationale: pt piata crypto globala, cursurile internationale sunt mai relevante. Dar pt piata romaneasca si aspecte fiscale locale, un curs romanesc e essential.
    saulzapata
    Participant
    Sfat de la un trader cu 5 ani experienta: crypto DeFi pareri e doar inceputul. Piata se schimba constant si trebuie sa te adaptezi. Cel mai bun curs e cel care te invata sa gandesti independent, nu sa urmezi semnale.
    Teodora Rus
    Participant
    Am platit 2000 lei pe curs de Cursuri DeFi si NFT si m-a scutit probabil de pierderi mult mai mari. curs DeFi Romania sunt ca o asigurare: investesti in educatie ca sa te protejezi de greseli costisitoare.
    mar21
    Participant
    none
    La 1 an dupa curs: sunt profitabil consistent dar modest (+10-15% anual). NFT curs realiste spun acelasi lucru: nu te imbogatesti rapid dar poti construi un venit suplimentar stabil cu disciplina.
    mar21
Vizualizare 13 răspunsuri - 1 la 13 (din 13 în total)
Răspunde la: Cursuri DeFi si NFT Romania 2026 – ce trebuie sa stii
Informația ta: