Cursuri trading forex pareri 2026 – scam sau legitimate?

Forumuri Crypto, Trading & Investiții Cursuri trading forex pareri 2026 – scam sau legitimate?

Participant
    Sunt bombardat pe social media cu reclame la cursuri de trading forex care promit castiguri de mii de euro pe luna. Sunt aproape sigur ca cele mai multe sunt scam, dar exista vreun curs de trading care chiar te invata ceva util? Aveti experienta?
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
  • Replies
    Dominic Doroșescu
    Participant
    Am facut un curs de Cursuri trading forex si m-a ajutat sa inteleg ce fac cu banii, nu doar sa speculez. forex pareri 2026 sunt mixte dar cei care au aplicat managementul riscului au reusit. Disciplina e cheia.
    AbigailWood
    Participant
    Am facut un curs de Cursuri trading forex si m-a ajutat sa inteleg ce fac cu banii, nu doar sa speculez. forex pareri 2026 sunt mixte dar cei care au aplicat managementul riscului au reusit. Disciplina e cheia.
    Adina Hornet
    Participant
    Daca sunteti studenti sau la inceput de cariera, intrebati de reduceri. Eu am primit 30% discount. Nu strica sa incercati!
    curtisleonard74
    Participant
    trading forex legitimate: merita sau e mai bine sa invat singur de pe YouTube? Am impresia ca multi traineri de trading vand cursuri pt ca nu castiga din trading real.
    Thomas Thomaș
    Participant
    Ma intorc sa dau un update: dupa 3 luni de la curs am reusit sa aplic cam 60% din ce am invatat. Rezultatele incep sa se vada.
    Loredana Ciocardel
    Participant
    curs forex Romania: un curs serios te invata risk management si psihologia trading-ului, nu „semnale” si „strategii miraculoase”. Daca cursul promite profituri garantate, e teapa sigur.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
Răspunde la: Cursuri trading forex pareri 2026 – scam sau legitimate?
Informația ta: