› Forumuri › Crypto, Trading & Investiții › Profit Point pareri cursuri trading – Merita sau teapa?
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:10 am
Salut! Ma gandesc sa incep sa invat trading/crypto si am gasit Profit Point. A participat cineva? Sunt cursurile serioase sau doar marketing agresiv? Ma intereseaza rezultate reale, nu promisiuni.https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:33 am
Cum am incheiat cursul am gasit imediat un client. Materialele sunt practice si poti aplica ce inveti chiar din start. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- aprilie 6, 2026 la 10:34 am
Intreb ca sunt interesat dar vreau certitudini. Cum functioneaza refund daca nu-i multumit? Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- aprilie 13, 2026 la 10:33 am
Am incercat mai intai cursul X de pe alta platforma si nu mi-a placut. Acesta de aici e mult mai bun si mai la zi cu trendurile. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- aprilie 20, 2026 la 10:35 am
Daca astepti garantii sau rambursare usoara, fii pregat sa astepti si sa te lupti pe probleme pe zile intregi. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- aprilie 27, 2026 la 10:33 am
Cursul nu te va face expert overnight, dar te va pune pe drumul corect daca esti dispus sa continui singur dupa. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- mai 4, 2026 la 10:35 am
Retine: certificatul nu conteaza fara portofoliu solid. Lucreaza pe proiecte reale din ziua 1 a cursului. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.- mai 11, 2026 la 10:35 am
Astept sa aflu mai multe despre sistem de studiu. Cum functioneaza live sessions vs recorded content vs proiecte? Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- mai 18, 2026 la 10:33 am
La 1 an dupa, domeniu l s-a schimbat rapid si unele din ce am invatat sunt deja invechite. Tech se misca rapid. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- mai 25, 2026 la 10:33 am
Daca le imparti la orele estimate de studiu, iese la suma rezonabila pe ora de invatare. Merita. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- iunie 1, 2026 la 10:33 am
Wrap up: cursul nu-i scam, oamenii chiar invata skill-uri, dar nu e cure-all magic. E doar un inceput. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)