Coursera certificari Romania – le recunosc angajatorii?

Forumuri Platforme Educaționale Online Coursera certificari Romania – le recunosc angajatorii?

Participant
    Am facut cateva cursuri pe Coursera cu certificat. Le recunosc angajatorii din Romania? Chiar ajuta la CV sau e doar o hartie?
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
  • Replies
    Sammy Savin
    Participant
    Am luat 3 certificari Coursera pareri (Google Data Analytics, IBM Data Science, Meta Marketing). Le-am pus pe LinkedIn si am primit imediat mai multe mesaje de la recruiteri. Nu garanteaza job dar cresc vizibilitatea.
    Raphael Raphailescu
    Participant
    Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.
    siobhancantwell
    Participant
    certificat Coursera Romania: le recunosc angajatorii din Romania? Am impresia ca HR-ul romanesc nu stie ce e Coursera. Cineva a pus certificare Coursera pe CV si a contat la interviu?
    Răzvan Stancu
    Participant
    Exista vreo comunitate sau grup unde cursantii se ajuta intre ei dupa ce termina? Asta ar fi un mare plus.
    rusjoel5690487
    Participant
    Coursera angajatori: certificarile Coursera sunt un plus dar nu inlocuiesc experienta. Angajatorii le vad ca dovada de initiativa si curiozitate, nu ca echivalent de diploma universitara.
    elouisedudgeon
    Participant
    Am facut un specialization pe Coursera merita de 4 luni. Continutul era de la Stanford si calitatea excelenta. Dar certificatul in sine nu a fost factorul decisiv la angajare – proiectul practic din capstone da.
    ezrakeyser81141
    Participant
    Cel mai valoros lucru de pe Coursera pareri: continutul in sine, nu certificatul. Am invatat de la profesori de la MIT, Stanford si Google la o fractiune din costul unei facultati.
    Elena Teodor
    Participant
    Ca HR manager: vad certificari Coursera pe CV-uri si le apreciez ca semn de autodidact. certificat Coursera Romania nu sunt deal-breaker dar sunt un diferentiator pozitiv intre 2 candidati similari altfel.
    melvinacavill5
    Participant
    Coursera angajatori vs Udemy vs edX: Coursera are cel mai bun continut academic (universitati reale). Udemy e mai practic si mai ieftin. edX e similar cu Coursera dar mai putin cunoscut in Romania.
    josescutt237
    Participant
    Sfat: Coursera merita merita pt IT si data science unde certificarile Google si IBM sunt recunoscute global. Pt alte domenii, impactul e mai mic dar tot e un plus pe CV.
    Thaddeus Teodul
    Participant
    Am platit 39$/luna Coursera Plus timp de 6 luni si am terminat 5 specializari. La ~1400 lei total pt 5 certificari de la universitati de top, Coursera pareri e o investitie excelenta.
    moseclevenger28
    Participant
    La 1 an dupa certificat Coursera Romania: certificarile m-au ajutat sa trec de filtrarea CV-urilor la 2 companii mari. Dar la interviu conteaza ce stii sa faci real. Certificatul deschide usa, skillul te tine inauntru.
Vizualizare 12 răspunsuri - 1 la 12 (din 12 în total)
Răspunde la: Coursera certificari Romania – le recunosc angajatorii?
Informația ta: