› Forumuri › Platforme Educaționale Online › Coursera certificari Romania – le recunosc angajatorii?
- Acest subiect are 5 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 4 zile, o oră de rusjoel5690487.
- martie 22, 2026 la 8:54 pm
Am facut cateva cursuri pe Coursera cu certificat. Le recunosc angajatorii din Romania? Chiar ajuta la CV sau e doar o hartie?
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 9:10 am
Am luat 3 certificari Coursera pareri (Google Data Analytics, IBM Data Science, Meta Marketing). Le-am pus pe LinkedIn si am primit imediat mai multe mesaje de la recruiteri. Nu garanteaza job dar cresc vizibilitatea.- aprilie 4, 2026 la 9:45 pm
Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.- aprilie 6, 2026 la 9:11 am
certificat Coursera Romania: le recunosc angajatorii din Romania? Am impresia ca HR-ul romanesc nu stie ce e Coursera. Cineva a pus certificare Coursera pe CV si a contat la interviu?- aprilie 12, 2026 la 9:44 pm
Exista vreo comunitate sau grup unde cursantii se ajuta intre ei dupa ce termina? Asta ar fi un mare plus.- aprilie 13, 2026 la 9:10 am
Coursera angajatori: certificarile Coursera sunt un plus dar nu inlocuiesc experienta. Angajatorii le vad ca dovada de initiativa si curiozitate, nu ca echivalent de diploma universitara.
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)