Cursuri analiza tehnica Romania pareri – traderi reali

Forumuri Crypto, Trading & Investiții Cursuri analiza tehnica Romania pareri – traderi reali

Participant
    A facut cineva un curs de analiza tehnica in Romania? Chiar v-a ajutat sa faceti profit? Ce indicatori folositi? Care e rata voastra de succes?
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
  • Replies
    Camellia Pintilie
    Participant
    Un sfat: luati-va timp sa faceti exercitiile practice dupa fiecare modul. Multi trec repede prin continut si zic ca nu au invatat nimic.
    Marc Marcu
    Participant
    Am facut un curs de Cursuri analiza tehnica si m-a ajutat sa inteleg ce fac cu banii, nu doar sa speculez. curs analiza tehnica sunt mixte dar cei care au aplicat managementul riscului au reusit. Disciplina e cheia.
    Marius Dudu
    Participant
    Recomandarea mea: contactati suportul si cereti acces la o lectie demo. Asa vedeti daca stilul de predare vi se potriveste.
    trinidadstraub
    Participant
    analiza tehnica trading: merita sau e mai bine sa invat singur de pe YouTube? Am impresia ca multi traineri de trading vand cursuri pt ca nu castiga din trading real.
    Ioan Popa
    Participant
    Daca sunteti studenti sau la inceput de cariera, intrebati de reduceri. Eu am primit 30% discount. Nu strica sa incercati!
    randyholliday
    Participant
    grafice trading curs: un curs serios te invata risk management si psihologia trading-ului, nu „semnale” si „strategii miraculoase”. Daca cursul promite profituri garantate, e teapa sigur.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
Răspunde la: Cursuri analiza tehnica Romania pareri – traderi reali
Informația ta: