› Forumuri › Crypto, Trading & Investiții › Cursuri analiza tehnica Romania pareri – traderi reali
- Acest subiect are 6 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 3 zile, 22 de ore de randyholliday.
- martie 22, 2026 la 8:55 pm
A facut cineva un curs de analiza tehnica in Romania? Chiar v-a ajutat sa faceti profit? Ce indicatori folositi? Care e rata voastra de succes?
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
- Replies
-
- martie 28, 2026 la 9:44 pm
Un sfat: luati-va timp sa faceti exercitiile practice dupa fiecare modul. Multi trec repede prin continut si zic ca nu au invatat nimic.- martie 30, 2026 la 9:18 am
Am facut un curs de Cursuri analiza tehnica si m-a ajutat sa inteleg ce fac cu banii, nu doar sa speculez. curs analiza tehnica sunt mixte dar cei care au aplicat managementul riscului au reusit. Disciplina e cheia.- aprilie 1, 2026 la 9:44 pm
Recomandarea mea: contactati suportul si cereti acces la o lectie demo. Asa vedeti daca stilul de predare vi se potriveste.- aprilie 6, 2026 la 9:21 am
analiza tehnica trading: merita sau e mai bine sa invat singur de pe YouTube? Am impresia ca multi traineri de trading vand cursuri pt ca nu castiga din trading real.- aprilie 9, 2026 la 9:44 pm
Daca sunteti studenti sau la inceput de cariera, intrebati de reduceri. Eu am primit 30% discount. Nu strica sa incercati!- aprilie 13, 2026 la 9:17 am
grafice trading curs: un curs serios te invata risk management si psihologia trading-ului, nu „semnale” si „strategii miraculoase”. Daca cursul promite profituri garantate, e teapa sigur.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)