› Forumuri › Crypto, Trading & Investiții › Cursuri crypto Romania 2026 – care merita si care nu?
- Acest subiect are 7 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 3 zile, 22 de ore de shellioles87006.
- martie 22, 2026 la 8:52 pm
Vreau sa invat despre crypto serios, nu doar speculatie. Ce cursuri de crypto din Romania sunt serioase? Care sunt red flags la un curs de crypto?
Vizualizare 7 răspunsuri - 1 la 7 (din 7 în total)
- Replies
-
- martie 29, 2026 la 9:45 pm
Ma intorc sa dau un update: dupa 3 luni de la curs am reusit sa aplic cam 60% din ce am invatat. Rezultatele incep sa se vada.- martie 30, 2026 la 9:06 am
Am facut un curs crypto Romania care m-a invatat de la bazele blockchain-ului pana la strategii de portfolio. Ce apreciez: trainerul era transparent ca si el a pierdut bani si ne-a aratat si greselile lui, nu doar succesele.- martie 30, 2026 la 9:47 pm
Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.- aprilie 6, 2026 la 9:05 am
criptomonede curs: care merita in 2026 si care sunt tepe? Am vazut cursuri care promit 10x pe investitie si altele mai realiste. Cum le diferentiez? Ce certificari ar trebui sa aiba trainerul?- aprilie 6, 2026 la 9:05 am
criptomonede curs: care merita in 2026 si care sunt tepe? Am vazut cursuri care promit 10x pe investitie si altele mai realiste. Cum le diferentiez? Ce certificari ar trebui sa aiba trainerul?- aprilie 13, 2026 la 9:05 am
Realitatea despre crypto trading Romania: piata crypto e extrem de volatila si niciun curs nu te poate proteja de un bear market. Cursul bun te invata managementul riscului si cum sa nu investesti mai mult decat iti permiti sa pierzi.- aprilie 13, 2026 la 9:05 am
Realitatea despre crypto trading Romania: piata crypto e extrem de volatila si niciun curs nu te poate proteja de un bear market. Cursul bun te invata managementul riscului si cum sa nu investesti mai mult decat iti permiti sa pierzi.
Vizualizare 7 răspunsuri - 1 la 7 (din 7 în total)