› Forumuri › IT, Programare & Tech › Cursuri data science Romania pareri – piata de munca?
- Acest subiect are 5 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 4 zile, o oră de wmualmeda3902520.
- martie 22, 2026 la 8:52 pm
Sunt interesat de data science si machine learning. Ce cursuri exista in Romania? Cum e piata de munca pentru data scientists la noi? Merita investitia?
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 9:06 am
Am terminat un curs data science Romania de 12 saptamani si a fost intens dar revelator. Am invatat Python, SQL, Pandas si am facut un proiect de analiza pe date reale. Acum lucrez ca data analyst junior.- martie 30, 2026 la 9:47 pm
A trecut o luna de cand am postat aici. Am luat cursul pana la urma si sunt multumit. Nu e perfect dar a fost exact ce aveam nevoie.- aprilie 5, 2026 la 9:48 pm
Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.- aprilie 6, 2026 la 9:04 am
data science pareri: se gasesc joburi de data science in Romania pt juniori? Am impresia ca toti angajatorii cer 3+ ani experienta si cursurile promit altceva decat ce gasesti pe piata.- aprilie 13, 2026 la 9:05 am
Realitatea despre data analyst curs: data science e un camp larg. Cursurile te invata uneltele dar joburile cer si domain knowledge. Daca ai background in finance, sanatate sau retail, combina-le cu data science pt avantaj maxim.
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)