Cursuri data science Romania pareri – piata de munca?

Forumuri IT, Programare & Tech Cursuri data science Romania pareri – piata de munca?

Participant
    Sunt interesat de data science si machine learning. Ce cursuri exista in Romania? Cum e piata de munca pentru data scientists la noi? Merita investitia?
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Replies
    Elena Teodor
    Participant
    Am terminat un curs data science Romania de 12 saptamani si a fost intens dar revelator. Am invatat Python, SQL, Pandas si am facut un proiect de analiza pe date reale. Acum lucrez ca data analyst junior.
    George Rădulescu
    Participant
    A trecut o luna de cand am postat aici. Am luat cursul pana la urma si sunt multumit. Nu e perfect dar a fost exact ce aveam nevoie.
    Daniel Neacșu
    Participant
    Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.
    maddisonlinder
    Participant
    data science pareri: se gasesc joburi de data science in Romania pt juniori? Am impresia ca toti angajatorii cer 3+ ani experienta si cursurile promit altceva decat ce gasesti pe piata.
    wmualmeda3902520
    Participant
    Realitatea despre data analyst curs: data science e un camp larg. Cursurile te invata uneltele dar joburile cer si domain knowledge. Daca ai background in finance, sanatate sau retail, combina-le cu data science pt avantaj maxim.
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
Răspunde la: Cursuri data science Romania pareri – piata de munca?
Informația ta: