› Forumuri › Crypto, Trading & Investiții › Cursuri educatie financiara Romania – care e cel mai bun?
- Acest subiect are 5 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum O zi, 8 ore de Neda Dulgeanu.
- martie 22, 2026 la 8:52 pm
Vreau sa imi imbunatatesc cunostintele de educatie financiara. Ce cursuri sau carti recomandati? Exista ceva serios in Romania sau mai bine caut in engleza?
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 9:06 am
Am terminat un curs educatie financiara si mi-a deschis ochii complet. Habar nu aveam cat de mult pierdeam prin taxe evitabile si investitii proaste. In 3 luni am economisit mai mult decat in tot anul anterior.- aprilie 6, 2026 la 9:05 am
Care finante personale curs e potrivit pt cineva care traieste de la salariu la salariu? Am impresia ca toate cursurile presupun ca ai deja bani de investit, dar eu vreau sa invat mai intai sa gestionez ce am.- aprilie 6, 2026 la 9:45 pm
Am citit toate comentariile si vreau sa adaug: depinde foarte mult si de nivelul tau de experienta cand incepi cursul.- aprilie 13, 2026 la 9:05 am
educatie financiara Romania: educatia financiara de baza (buget, fond de urgenta, datorii) e mai importanta decat investitiile. Un curs bun incepe cu fundamentele, nu sare direct la actiuni si crypto.- aprilie 15, 2026 la 9:46 pm
Am comparat acest curs cu alte 2 optiuni din piata. Ca pret e undeva la mijloc. Ca valoare as zice ca e in top 2.
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)