Cursuri educatie financiara Romania – care e cel mai bun?

Forumuri Crypto, Trading & Investiții Cursuri educatie financiara Romania – care e cel mai bun?

Participant
    Vreau sa imi imbunatatesc cunostintele de educatie financiara. Ce cursuri sau carti recomandati? Exista ceva serios in Romania sau mai bine caut in engleza?
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Replies
    marklevvy42
    Participant
    Am terminat un curs educatie financiara si mi-a deschis ochii complet. Habar nu aveam cat de mult pierdeam prin taxe evitabile si investitii proaste. In 3 luni am economisit mai mult decat in tot anul anterior.
    kaitarleton349
    Participant
    Care finante personale curs e potrivit pt cineva care traieste de la salariu la salariu? Am impresia ca toate cursurile presupun ca ai deja bani de investit, dar eu vreau sa invat mai intai sa gestionez ce am.
    Irina Moldovan
    Participant
    Am citit toate comentariile si vreau sa adaug: depinde foarte mult si de nivelul tau de experienta cand incepi cursul.
    educatie financiara Romania: educatia financiara de baza (buget, fond de urgenta, datorii) e mai importanta decat investitiile. Un curs bun incepe cu fundamentele, nu sare direct la actiuni si crypto.
    Neda Dulgeanu
    Participant
    Am comparat acest curs cu alte 2 optiuni din piata. Ca pret e undeva la mijloc. Ca valoare as zice ca e in top 2.
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
Răspunde la: Cursuri educatie financiara Romania – care e cel mai bun?
Informația ta: