Cursuri investitii bursa Romania pareri – BVB pentru incepatori

Forumuri Crypto, Trading & Investiții Cursuri investitii bursa Romania pareri – BVB pentru incepatori

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Vreau sa investesc dar nu fara educatie. Am gasit Cursuri investitii bursa Romania – sunt legitimi? Cineva cu experienta directa? Ma intereseaza calitatea informatiilor si daca aplici ce inveti chiar faci profit.
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    lourdes9184
    Participant
    Cum am incheiat cursul am gasit imediat un client. Materialele sunt practice si poti aplica ce inveti chiar din start. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    stacychamplin86
    Participant
    Mi-e frica de scam. Cum stiu ca nu-i o teapa? Astept mai multe opinii concrete de la oameni care au terminat. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
    lettiehedditch
    Participant
    Diferenta intre asta si Udemy e ca aici ai mentor si feedback personal. Cred ca merita diferenta de pret pentru guidance. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    lourdes9184
    Participant
    Dupa parerea mea e o teapa. Promit lucruri care nu se intampla si suportul e naspa dupa ce platesti. Nu merita banii. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    rudolphlangton9
    Participant
    Instructorii capabili, dar nu asteapta minuni magice daca nu pui munca seria pe proiecte. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    Dragoș Mihai
    Participant
    Sfat crucial: incepe cu proiectele practice imediat, nu astepta sa termini toata teoria erst. Learn by doing! Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    gerardweiner47
    Participant
    Pierd acces la material? Cum functioneaza extensii de timp? Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
    roxiel1558707
    Participant
    Mi-am lansat propriul business pe baza a ceea ce am invatat din curs. Merita fiecare ban investit! Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    Leopold Lazăr
    Participant
    Ai posibilitate de rate in 3 luni? Daca poti plati treptat e mai suportabil decat suma totala odata. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    oscarash258779
    Participant
    Verdict final: pentru banii dati, primesti calitate solida. Nu amazing dar solid pe piata. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Cursuri investitii bursa Romania pareri – BVB pentru incepatori
Informația ta: