Cursuri investitii bursiere Romania – pareri incepatori

Forumuri Crypto, Trading & Investiții Cursuri investitii bursiere Romania – pareri incepatori

Participant
    Sunt incepator in investitii la bursa. Ce cursuri recomandati in Romania? Am auzit de mai multi traineri dar nu stiu in cine sa am incredere.
Vizualizare 14 răspunsuri - 1 la 14 (din 14 în total)
  • Replies
    Ovidiu Barbu
    Participant
    Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.
    altableasdale2
    Participant
    Am inceput cu un curs investitii bursa si acum investesc lunar pe BVB. Cursul m-a invatat sa analizez un bilant contabil si sa inteleg de ce unele actiuni cresc. Pt un incepator total, a fost exact ce aveam nevoie.
    Vlad Petrov
    Participant
    Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.
    Alina Bălan
    Participant
    Ca investitii bursiere Romania: de unde incep daca nu stiu nimic despre bursa? Ce suma minima recomandati pt inceput pe BVB si care e cel mai bun broker pt romani?
    juniorcarder432
    Participant
    actiuni bursa curs: nu investi bani pe care nu iti permiti sa ii pierzi si incepe cu ETF-uri inainte de actiuni individuale. Un curs bun te invata sa gandesti pe termen lung, nu sa speculezi pe termen scurt.
    Cristina Marian
    Participant
    Am testat si alternativa de pe Udemy la un pret mult mai mic. Pentru continut in romana si suport local, cursul romanesc merita pretul extra.
    Marc Marcu
    Participant
    Am facut un BVB investitii curs care a fost excelent pe partea de analiza fundamentala dar slab pe partea practica (cum sa plasezi efectiv ordine, ce broker sa alegi). Am completat singur cu tutoriale de pe YouTube.
    fwhirma2121
    Participant
    Recomand curs investitii bursa pt oricine vrea sa isi ia finantele in propriile maini! Am invatat ca a tine banii in cont de economii la 4% dobanda cand inflatia e 6% inseamna sa pierzi bani. Investitiile sunt necesitate.
    kylebustard8
    Participant
    Eram convins ca bursa e doar pt bogati. investitii bursiere Romania m-a aratat ca poti incepe cu 500 lei pe luna si in 10 ani sa ai un portofoliu serios. Dobanda compusa face treaba grea daca ai rabdare.
    kylebustard8
    Participant
    Eram convins ca bursa e doar pt bogati. investitii bursiere Romania m-a aratat ca poti incepe cu 500 lei pe luna si in 10 ani sa ai un portofoliu serios. Dobanda compusa face treaba grea daca ai rabdare.
    randyholliday
    Participant
    Am comparat actiuni bursa curs romanesti cu cursuri internationale. Pt BVB si piata locala, cursurile romanesti sunt mai relevante. Pt investitii pe piete internationale (S&P 500), cursurile in engleza sunt superioare.
    Isaac Ionescu
    Participant
    Sfat: BVB investitii curs sunt bune pt teorie dar deschide cont demo la un broker si exerseaza 3 luni inainte sa investesti bani reali. Greselile pe cont demo nu costa nimic dar te invata enorm.
    JoxOqqQTARwBoo
    Participant
    Am investit 1800 lei in curs investitii bursa si in 2 ani portofoliul meu de actiuni a crescut cu 32%. Nu e merit doar al cursului dar m-a invatat bazele care m-au ferit de greseli costisitoare de incepator.
    peteseal92
    Participant
    La 18 luni dupa investitii bursiere Romania: am un portofoliu diversificat pe BVB si S&P 500. Randamentul mediu e de 12% anual. Nu e spectaculos dar bat inflatia consistent. Investitul e un maraton, nu un sprint.
Vizualizare 14 răspunsuri - 1 la 14 (din 14 în total)
Răspunde la: Cursuri investitii bursiere Romania – pareri incepatori
Informația ta: