Cursuri investitii bursiere Romania – pareri incepatori

Forumuri Crypto, Trading & Investiții Cursuri investitii bursiere Romania – pareri incepatori

Participant
    Sunt incepator in investitii la bursa. Ce cursuri recomandati in Romania? Am auzit de mai multi traineri dar nu stiu in cine sa am incredere.
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Replies
    Ovidiu Barbu
    Participant
    Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.
    altableasdale2
    Participant
    Am inceput cu un curs investitii bursa si acum investesc lunar pe BVB. Cursul m-a invatat sa analizez un bilant contabil si sa inteleg de ce unele actiuni cresc. Pt un incepator total, a fost exact ce aveam nevoie.
    Vlad Petrov
    Participant
    Stie cineva daca cursul a fost actualizat recent? Am auzit ca au adaugat module noi in 2026.
    Alina Bălan
    Participant
    Ca investitii bursiere Romania: de unde incep daca nu stiu nimic despre bursa? Ce suma minima recomandati pt inceput pe BVB si care e cel mai bun broker pt romani?
    juniorcarder432
    Participant
    actiuni bursa curs: nu investi bani pe care nu iti permiti sa ii pierzi si incepe cu ETF-uri inainte de actiuni individuale. Un curs bun te invata sa gandesti pe termen lung, nu sa speculezi pe termen scurt.
Vizualizare 5 răspunsuri - 1 la 5 (din 5 în total)
Răspunde la: Cursuri investitii bursiere Romania – pareri incepatori
Informația ta: