Cursuri UX/UI Design Romania pareri – Reconversie in design

Forumuri IT, Programare & Tech Cursuri UX/UI Design Romania pareri – Reconversie in design

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Am vazut multe reclame pentru Cursuri UX/UI Design Romania si vreau sa stiu daca se ridica la asteptari. Cineva care a terminat cursul si a gasit job in IT? Cum e curricula comparativ cu alte bootcamp-uri din Romania?
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
  • Replies
    István Irimescu
    Participant
    Atat instructorii cat si comunitatea sunt suportivi. Am reusit sa gasesc job-ul dorit dupa doar 3 luni de studiu intensiv. Cursul m-a pus pe drumul corect. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
    lillieweston95
    Participant
    Atat instructorii cat si comunitatea sunt suportivi. Am reusit sa gasesc job-ul dorit dupa doar 3 luni de studiu intensiv. Cursul m-a pus pe drumul corect. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
    altonmzl944
    Participant
    Ce se intampla daca nu termin cursul la timp? Exista extensii de timp sa studiez in ritmul meu? Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    peteseal92
    Participant
    Ce se intampla daca nu termin cursul la timp? Exista extensii de timp sa studiez in ritmul meu? Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    mosemaggard66
    Participant
    Comparativ cu Codecool si Wantsome, cursul asta are curriculum mai bine structurat dar community mai mica. Eu as alegea asta daca vrei profunzime. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
    rodolfomaier5
    Participant
    Comparativ cu Codecool si Wantsome, cursul asta are curriculum mai bine structurat dar community mai mica. Eu as alegea asta daca vrei profunzime. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
Răspunde la: Cursuri UX/UI Design Romania pareri – Reconversie in design
Informația ta: