› Forumuri › Opinii si pareri cursurile de la Dallesgo? › DallesGo cursuri limba germana pareri 2026 – merita investitia?
- Acest subiect are 6 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 3 zile, 22 de ore de Quincey Quinones.
- martie 22, 2026 la 8:59 pm
Vreau sa invat germana pentru ca planuiesc sa ma mut in Germania anul viitor. Am vazut ca DallesGo are cursuri de germana. Cum sunt? Ajungi la un nivel conversational decent? Cat dureaza sa vezi rezultate?
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
- Replies
-
- martie 27, 2026 la 1:49 pm
Am folosit DallesGo cursuri limba germana timp de 6 luni si experienta generala e pozitiva. DallesGo germana pe care le-am citit inainte mi-au dat asteptari corecte. Platforma livreaza ce promite daca esti disciplinat.- martie 30, 2026 la 9:27 am
Am folosit DallesGo cursuri limba germana timp de 6 luni si experienta generala e pozitiva. DallesGo germana pe care le-am citit inainte mi-au dat asteptari corecte. Platforma livreaza ce promite daca esti disciplinat.- aprilie 6, 2026 la 9:26 am
curs germana DallesGo: merita investitia in 2026 sau exista alternative mai bune? Am buget limitat si vreau sa fiu sigur ca aleg platforma cu cel mai bun raport calitate-pret.- aprilie 6, 2026 la 9:42 pm
Intrebare pentru cei care au terminat: ati reusit sa va monetizati cunostintele? In cat timp? Sunt curios de ROI-ul real.- aprilie 8, 2026 la 9:43 pm
Am gasit thread-ul asta cautand pe Google si ma bucur ca exista discutii reale. Recenziile de pe site-ul lor pareau prea perfecte.- aprilie 13, 2026 la 9:28 am
DallesGo germana pareri: depinde de obiectivul tau. Platforma e buna pt ce ofera dar nu incerca sa gasesti totul intr-un singur loc. Combina mai multe resurse pt o educatie completa.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)