Dan Toma cursuri crypto pareri – Trading Romania

Forumuri Crypto, Trading & Investiții Dan Toma cursuri crypto pareri – Trading Romania

• Acest subiect este gol.
    Keymaster
    none
    Vreau sa investesc dar nu fara educatie. Am gasit Dan Toma cursuri crypto – sunt legitimi? Cineva cu experienta directa? Ma intereseaza calitatea informatiilor si daca aplici ce inveti chiar faci profit.
    https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
  • Replies
    delilahackett
    Participant
    Cursul e complet si actualizar la nturile din domeniu. Fiecare modul e greu preparat si are valoare reala. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    aubreysearcy
    Participant
    Sigur e bun, dar care-i diferenta fata de cursurile gratis de pe YouTube? Nu-mi e clar ce platesc exact cu 500 de lei. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    lawerencerentoul
    Participant
    Stiu 3 persoane care au facut asta si una care a facut alternativa. Reputatia asta e mult mai buna pe piata. Dupa 3 cursuri diferite pe care le-am incercat, asta e clear winner in termeni de structura si rezultate practice.
    Ștefan Marinescu
    Participant
    Fii pregati sa astepti si sa te lupti pe probleme pe zile intregi. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    mindahaddad
    Participant
    Instructorii sunt buni, dar alege-l. Doar daca stii sincer ca ai timp sa-l termini integral. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    karenmontano80
    Participant
    Continua cu practica independenta pe 3-6 luni. Asta-i cheia succesului real pe piata. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    rosemarykidwell
    Participant
    Intreb ca sunt interesat dar nu stiu daca e potrivit pentru. Cat de greu e sa intelegi materialele? Foarte avansat? Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
    shaunteblue3076
    Participant
    Dupa 6 luni, mi-am lansat propriul business pe baza a ceea ce am invatat din curs. Merita fiecare ban investit! Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.
    miriam77o3
    Participant
    Pretul mi se pare rezonabil la 500 lei. Pentru ceea ce se ofera e mai ieftin decat cursuri similare din categorie. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
    Adriana Gaina
    Participant
    Recomandare finala: da-i o sansa daca ai timp si bani. Riscul e mic vs beneficiu potentiel mare. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
Răspunde la: Dan Toma cursuri crypto pareri – Trading Romania
Informația ta: