› Forumuri › Opinii si pareri cursurile de la Edukiwi? › Edukiwi vs Upriserz – care platforma e mai buna?
- Acest subiect are 6 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 3 zile, 22 de ore de kylebustard8.
- martie 22, 2026 la 8:56 pm
Ma tot gandesc intre Edukiwi si Upriserz. Care e mai buna? Ce categorie de cursuri are fiecare? Vreau sa aud pareri comparative.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)
- Replies
-
- martie 29, 2026 la 9:45 pm
Daca sunteti studenti sau la inceput de cariera, intrebati de reduceri. Eu am primit 30% discount. Nu strica sa incercati!- martie 30, 2026 la 9:22 am
Am folosit Edukiwi vs Upriserz timp de 6 luni si experienta generala e pozitiva. Edukiwi vs Upriserz pe care le-am citit inainte mi-au dat asteptari corecte. Platforma livreaza ce promite daca esti disciplinat.- aprilie 2, 2026 la 9:47 pm
Am citit toate comentariile si vreau sa adaug: depinde foarte mult si de nivelul tau de experienta cand incepi cursul.- aprilie 6, 2026 la 9:24 am
comparatie platforme: merita investitia in 2026 sau exista alternative mai bune? Am buget limitat si vreau sa fiu sigur ca aleg platforma cu cel mai bun raport calitate-pret.- aprilie 8, 2026 la 9:43 pm
Un sfat: luati-va timp sa faceti exercitiile practice dupa fiecare modul. Multi trec repede prin continut si zic ca nu au invatat nimic.- aprilie 13, 2026 la 9:22 am
Edukiwi sau Upriserz: depinde de obiectivul tau. Platforma e buna pt ce ofera dar nu incerca sa gasesti totul intr-un singur loc. Combina mai multe resurse pt o educatie completa.
Vizualizare 6 răspunsuri - 1 la 6 (din 6 în total)