› Forumuri › Crypto, Trading & Investiții › SellerClub Elite pareri – Cursuri ecommerce Amazon FBA
- Acest subiect este gol.
- martie 23, 2026 la 10:11 am
Salut! Ma gandesc sa incep sa invat trading/crypto si am gasit SellerClub Elite. A participat cineva? Sunt cursurile serioase sau doar marketing agresiv? Ma intereseaza rezultate reale, nu promisiuni.https://pareri-cursuri.ro/
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)
- Replies
-
- martie 30, 2026 la 10:48 am
Materialele sunt bine structurate si explicate foarte clar, fiecare modul are sens si progresie logica. Instructorii raspund la intrebari si te motiveaza sa continui. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- aprilie 6, 2026 la 10:48 am
Dar care-i diferenta fata de cursurile gratis de pe YouTube? Nu-mi e clar ce platesc exact cu 500 de lei. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- aprilie 13, 2026 la 10:49 am
Cursul asta are curriculum mai bine structurat dar community mai mica. Eu as alegea asta daca vrei profunzime. Chiar nu voiam sa dau bani dar prietena mea insista sa incerc. Acum-i multumesc zi de zi.- aprilie 20, 2026 la 10:48 am
Am auzit de persoane care au facut reclamatie la platform. Unele promisiuni din marketing nu se intampla niciodata. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- aprilie 27, 2026 la 10:48 am
Dupa tot ce vad: e o investitie buna daca stii ce cauti si ai asteptari realiste, nu promisiuni vagi si magice. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- mai 4, 2026 la 10:49 am
Pro tip care a contat: dupa cursul oficial, fai obligatoriu un proiect mic personal. Asta te ajuta mult cu joburile. Eram ca tine acum un an, nehotarat si speriat. Apoi am zis sa-l incerc si best decision ever pe cariera mea.- mai 11, 2026 la 10:47 am
Are cineva contact direct cu instructorii pentru intrebari urgente sau e doar forum? Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- mai 18, 2026 la 10:48 am
E greu sa-o spun dar dupa ceva vreme am uitat cea mai mare parte. Insa conceptele fundamentale au ramas. Asta conteaza. Am test-at cursul cu trial gratuit de 7 zile. Dupa aia mi-a fost clar ca merita banii pe termen lung.- mai 25, 2026 la 10:48 am
E mai ieftin. Dar calitatea e si mai mica comparativ. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.- iunie 1, 2026 la 10:47 am
Final: cursul merita daca esti absolut serios. Altfel e bani aruncati pe geam. Am fost initial skeptic dar dupa ce am inceput cursul am inteles imediat de ce are Reviews atat de bune de la oameni reali.
Vizualizare 10 răspunsuri - 1 la 10 (din 10 în total)